Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ez a helyzet? Miért csak az ilyen srácokat tudom bevonzani?
Megismerkedtem egy sráccal. A napokban talàlkoztunk. Legelőször csak ittasan mert felhívni. Sok dologban hazodott neken, így a 'randin' egy szavát sem hittem el, 'hatásszünetek' is voltak. Azzal is fenntartásaim vannak, hogy tényleg 'beteg' e (elvileg depressziós, gyógyszert kell szednie, de iszik)
Alkoholt is ivott, amikor találkoztunk (nem este, kora d.u.). Gondolhatjátok... A pincér csajjal is flörtölt. Szívem szerint 10 perc után leléptem volna...
Àtfutott az agyamon, hogy 'rossz életű' leszek és a legdrágább ételt megrendelem (úgyis ő fizetett), de elment tőle az étvágyam...
Hívásaira, üzeneteire nem reagálok... Mit gondoltok?
Szerintem ezen ne akadj fent.
Egyébként, hol szoktál ismerkedni?
Fogjátok már rám, hogy miattam iszik.
Amúgy nekem sem 'happy' az életem...
Ki mondta, hogy miattad iszik?
"Àtfutott az agyamon, hogy 'rossz életű' leszek és a legdrágább ételt megrendelem (úgyis ő fizetett)"
Szerintem mindenki más is ezen akadt fenn... de amilyen értelmes vagy, neked beszélhet az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!