Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bonyolult helyzet. Mit kéne tennem?
Több hónapja megismertem egy férfit, barátságnak indult a kapcsolatunk, majd ahogy jobban megismertük egymást vonzalommá alakult, már majdnem szerelemmé, mindkét részről.
Neki viszont felesége van. Nem találkozunk gyakran, azért konkrét megcsalás nem történt, viszont tényleg nem baráti módon kezeljük a másikat. A feleségével való viszonyáról keveset tudok, csupán annyit hogy egy időbe többet veszekedtek, de most elvileg rendben van minden köztük.
Nekem viszont azt mondta, hogy pár év múlva velem szeretne lenni, csak akkor megoldható, ugyanis nem egy városban lakunk, és nem tudunk költözni.
Én viszont tanácstalan vagyok. Ott van neki a felesége, én meg nem akarok szerető szerepbe bújni. Úgy néz ki, hogy nem tudja elengedni a feleségét, de akkor engem miért hiteget? Az lenne a legjobb, ha nem foglalkoznék vele, vagy higgyek neki?:/
18L / 26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!