Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miert vagyok ilyen sikertelen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert vagyok ilyen sikertelen a noknel?

Figyelt kérdés
Probalkozok egy lanynal, sok idot toltunk egyutt, nagyon szeretek vele lenni, volt koztunk mar minden, de nem akar velem parkapcsolatot. Hiaba jegeltuk egy darabig a kettonk kozt levo akarmit is, egyszeruen nem tudom kiverni a fejembol, nem tudok mas nok fele kozeledni ( nem is nagyon van olyan rajta kivul aki igazan tetszene). Par honaponta jon egy ket megjegyzes noktol milyen jol nezek ki, de hiaba tetszik kulsore meg jovok ki jol veluk is, ez a masik lany jar mindig az eszembe es nem tudok ugy tekinteni rajuk, mint akivel lehetne parkapcsolat.
2021. nov. 9. 13:46
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Nem ismerkedtem masokkal amikor vele talalkozgattam. Akkor probalkoztam amikor egy kis szünetet tartottunk a talalkozasokban azt is csak az miatt hatha eltudjak velem feledtetni. De nem.

Szerintem ha nem jonnek be neki kulsore akkor nem kezdemenyezett volna o sem. De o csak szexet akart.

2021. nov. 9. 15:00
 12/16 anonim ***** válasza:
Miert hajkuraszol egy olyat, aki mast akar, mint amit te?
2021. nov. 9. 15:04
 13/16 A kérdező kommentje:
Nem olyan egyszeru ez kettonk kozott, mint amilyennek tunik….o se tud elengedni, en sem ot, probaltuk nem egyszer…
2021. nov. 9. 15:07
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ezt hivjak megrekedt kapcsolatnak, erzelmi instabilitas, sodrodas, hatarok meg nem tartasa jellemzi. Ha legalabb az egyikotok felnott fejjel gondolkodna, mar vege lenne. Ez a nem bizom, meg jaj mindig egymasra talalunk ez a gyermekies kotodes. Naluk ertheto, majd kinovik, de felnott korban mar kezelni kene. Ha egyedul nem megy, akkor szakemberrel.
2021. nov. 9. 15:16
 15/16 anonim ***** válasza:
*bizom = nem birom elengedni
2021. nov. 9. 15:19
 16/16 A kérdező kommentje:
Nem konnyu ugy elengedni, ha amugy is mindennap latom szinte….
2021. nov. 9. 15:54
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!