Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miert vagyok ilyen sikertelen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert vagyok ilyen sikertelen a noknel?

Figyelt kérdés
Probalkozok egy lanynal, sok idot toltunk egyutt, nagyon szeretek vele lenni, volt koztunk mar minden, de nem akar velem parkapcsolatot. Hiaba jegeltuk egy darabig a kettonk kozt levo akarmit is, egyszeruen nem tudom kiverni a fejembol, nem tudok mas nok fele kozeledni ( nem is nagyon van olyan rajta kivul aki igazan tetszene). Par honaponta jon egy ket megjegyzes noktol milyen jol nezek ki, de hiaba tetszik kulsore meg jovok ki jol veluk is, ez a masik lany jar mindig az eszembe es nem tudok ugy tekinteni rajuk, mint akivel lehetne parkapcsolat.
2021. nov. 9. 13:46
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Jelenleg is talalkozgatunk. De mar nem olyan. Nem igazan engedi, hogy ugy kozeledjek felébmint korabban, valamint mar o se esik nekem olyan ertelemben.
2021. nov. 9. 13:50
 2/16 anonim ***** válasza:
79%
Ne találkozgassál vele. Ő nem akat tőled semmit, fel kéne fogni, mert csak magadat szívatod.
2021. nov. 9. 13:54
 3/16 anonim ***** válasza:
54%
Ne találkozgass, ne írj neki, ne kövesd facen.
2021. nov. 9. 13:56
 4/16 A kérdező kommentje:
Igen, ezt baromi konnyu mondani.
2021. nov. 9. 14:02
 5/16 anonim ***** válasza:
58%
Te írtad le, hogy nem vagy sikertelen a nőknél, de neked ez az egy nő kell, aki csak a mézesmadzagot rángatja, nem a farkad.
2021. nov. 9. 14:09
 6/16 A kérdező kommentje:
Rangatta mar a farkam nem egyszer. De nekem o nem csak szexre kell…
2021. nov. 9. 14:14
 7/16 A kérdező kommentje:
Sikertelennek erzem magam, mert eddig akiknel probalkoztam azoknak nem kellettem, csak baratsagra. Osszes kapcsolatom (koztuk alkalmi is) ugy tortent meg, hogy a no kezdemenyezett.
2021. nov. 9. 14:27
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Próbálkozol egy lánynál de másokkal is ismerkedsz, aztán azon csodálkozol, hogy a lány már nem enged közel magához. Remélem rájössz, hol szúrtad el.
2021. nov. 9. 14:48
 9/16 anonim ***** válasza:

Rúgd ki az életedből....nő kontakt.

Egy ideig nem lesz oké, de ez az első lépés, hogy más nők irányába nyitni tudj.

Lehúzza az energiákat és az önbizalmadat ez a nő!!

2021. nov. 9. 14:50
 10/16 anonim ***** válasza:

De miért ne makar tőled komolyabbat,ha már egyszer kialakult köztetek

valami, és azóta is találkoztok? Nem jöttél be neki, vagy mi történt?

2021. nov. 9. 14:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!