Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiaknak is van rossz első randija?
Miért ne lenne.
Pl amikor olyan kommunikativ a csaj hogy harapófogóval kell kiszedni minden információmorzsát
2
Az nem csak online van? Élőben is?
Hát valóban ez online legtöbb esetben kiszűrődik de nekem volt egy ilyen randim hogy valahogy online még vállalható volt vagy lehet csak én beszéltettem és azért nem tűnt fel
Egyszer a lány egész randin csak azt ragozta, hogy az exével hogy vitatkozott, veszekedett. Én csak baktattam mellette az utcán szótlanul, és azon törtem a fejem: hogyan képzelheti azt valaki, hogy első randin ezzel kéne traktálnia a partnerét?
Mondanom se kell, nem volt második randi.
100+ első randiból 5-6 volt igazán pocsék, és ez egész jó arány azt hiszem.
Volt, aki részegen ért oda, volt olyan, akit nem ismertem meg élőben, de olyan is, akit ugyan megismertem, de egy minimum 10 évvel későbbi változatban jött randizni, mint amivel "hirdette" magát".
9
Részegen jött a nő?
100 ból 5-6 rossz randi nem rossz tényleg.
Akit nem ismertél meg azzal hogy találkoztál? Ő megismert téged? Mi lett a vége?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!