Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiaknak is van rossz első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiaknak is van rossz első randija?

Figyelt kérdés
Mondanátok példákat mitől lett/lesz rossz a randi?
ma 08:58
 1/5 anonim ***** válasza:
25%
Ja egyszer dugtam egy csajjal első randin, akkora pin@ volt alatta hogy az öklöm beszaladt😬 Na az xar randi volt.
ma 09:22
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Miért ne lenne.

Pl amikor olyan kommunikativ a csaj hogy harapófogóval kell kiszedni minden információmorzsát

ma 10:58
 3/5 A kérdező kommentje:

2

Az nem csak online van? Élőben is?

ma 11:00
 4/5 anonim ***** válasza:

Hát valóban ez online legtöbb esetben kiszűrődik de nekem volt egy ilyen randim hogy valahogy online még vállalható volt vagy lehet csak én beszéltettem és azért nem tűnt fel

ma 11:08
 5/5 A kérdező kommentje:
Lehet annyira tetszettél neki, hogy szóhoz sem jutott :)
ma 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!