Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a nőknek kellenek a rosszfiúk, de a férfiaknak nem kellenek a rosszlányok?
Nekem bejönnek a tetkós nők...
Amúgy, feltűnt, hogy sztereotípiákba burkolod a sikertelenséged?
Először is egy tetoválástól nem lesz senki rosszfiú!
Nekem van egy lányom, van tetkóm, viszonylag nagy szám van és megse volt gondom a parkereséssel! A jelenlegi páromnak nincs gyereke, tetkoja se és sztm nála normálissabb párt nem találhatnék!
Imádja a lányom, most vettünk házat és teljessen rendben van a kapcsolatunk.
Nem tudom 9 férfi soknak számít e a mai világban, de ez se zavart senkit.
N27
Férfiaknak is a rossz lányok (cicababás kinézet) jön be, és a lelkierő/kegyetlenség/érzéketlenség/céltudatosság/felszabadultság, épp ezért sírnak ennyien hogy jaj-jaj otthagyott megcsalt kihasznált.
Semmivel nem választanak alapvetően más szempontok alapján átlagban mint a nők.
Alapjaiban véve nem "rossz lányt" keresek.
Viszont nem is gondolom hogy egy kis tetoválástól, vagy mert az előző kapcsolatából gyereke van, ő már "rossz lány" lenne. Meg kell ismerni a másikat nem csak a külsőségek alapján megítélni.
Az is vicc ha valakinek sok partnere volt akkor az jónak számít.
F37
Jajj, megint a 40f.
Nem vagy te sérült értelmileg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!