Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi lehet a kb. tarifája a rosszlanyok.hu-n hirdető nőknek?

15e/óra
Az extrák pedìg 2-3e /db

Az átlag Bp-n 15.
Minél tovább maradsz, arányosan anál olcsóbb...
Vagyis a S.O.S francia (már akinél van) ami 15 perc az 8, a félóra 10, az óra pedig 15.
Ha pl. az anál extra, akkor az általában +5.
Elég kevés csaj van akinél 20 egy óra...
Persze olyan is akad akinél 30, szóval meg kell kérdezni.

Sohasem értettem az SOS francia az mi a francért és kinek jó :D
Ebédszünetben felugrasz egy szopásért? 15 perc?
Hogy fürdesz? Hogy fürdik a csaj?
Még egy fogmosás se fér bele... nekem kb 15 perc csak az mire ráhangolódok a dologra. Fél órás szex is embertelenül lóf...sz.
Ez már tényleg annyira mesterséges :D
10Kt pengetni 15 perces szopásért. Ehh.

Nagyon nehéz lett volna ott megkérdezni. Kell az ingyenreklám annak az oldalnak, a tulajdonosai úgyis nyomorban élnek. Tudjátok ti is, kinek a malmára kell hajtani a vizet. Aztán fogjátok ezt is Orbánra.
Kérdező téged a rosszlányok oldal üzemeltetői kértek fel, hogy itt hirdesd az oldalukat? Vagy te egy munkatársuk vagy? Itt a gyakorikérdéseken tilos más weboldalakat hirdetni, pláne hogy ebből anyagi haszna származhat az oldal üzemeltetőjének. Minek kell hetente megkérdezni, hogy a rosszlányokon mi mennyibe kerül? Pláne, ha ott is meg lehetne kérdezni.
Miért a képfeltöltés eu oldalt blokkolja a gyakori, és a rosszlányok hut miért nem? Azt is blokkolni kéne.

#9. Szóval szerinted azt sem kérdezhetem meg, hogy mennyibe kerül egy BigMac a mekiben, mert az is hírdetés?
Utálom ezt a beteg felfogást, hogyha valamit név szerit említek meg, akkor én azt már reklámozni akarom...
Viszont Te meg offolsz mert szándékosan ide kevered orbánt, meg minden hülyeséged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!