Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi lehet a kb. tarifája a rosszlanyok.hu-n hirdető nőknek?
#9 Nem Orbán miatt van mindez!
Soros-é a Rosszlányok, ezt mindenki tudja. Ezért is van annyi migrice fent... Ezzel taszítja a magyar fiatalokat a migráns prostik karmaiba, terjeszti az écet és fogyasztja a magyart.
Napnál is világosabb!
(:D)
inflálódik... egy jobb csaj 15 a fél óra, óra 20, extra ha van akkor 3-5/db. sos 10-es.
regisztrálj be, sok csajnál van bővebb infó, küld "listát"
10. Leírhatom Orbán nélkül is, ha neked úgy jobban tetszik, tessék:
"Nagyon nehéz lett volna ott megkérdezni. Kell az ingyenreklám annak az oldalnak, a tulajdonosai úgyis nyomorban élnek. Tudjátok ti is, kinek a malmára kell hajtani a vizet.
Kérdező téged a rosszlányok oldal üzemeltetői kértek fel, hogy itt hirdesd az oldalukat? Vagy te egy munkatársuk vagy? Itt a gyakorikérdéseken tilos más weboldalakat hirdetni, pláne hogy ebből anyagi haszna származhat az oldal üzemeltetőjének. Minek kell hetente megkérdezni, hogy a rosszlányokon mi mennyibe kerül? Pláne, ha ott is meg lehetne kérdezni."
De könyörgöm, ha van nete, akkor hogy a rossebbe nem tudja ott az oldalon megkérdezni? Azt nem akarjátok megkérdezni, hogy mikor van vonat Debrecenből Budapestre?
Tízeske, én is utálom a te beteg felfogásodat. És szétoffolom ezt direkt, mert már, mint írtam, ezt a kérdést hetente felteszik itt, Ha már ott képtelen megkérdezni, akkor legalább keresne rá. De aki hülye, az hülye. De a beteg én vagyok, mi?
JÓ LENNE, HA BEFEJEZNÉTEK MÁS WEBOLDALAK REKLÁMOZÁSÁT ITT!!! BENNE VAN A SZABÁLYZATBAN, HOGY EZ TILOS! Főleg ilyen legalja oldalt nem kéne reklámozni, kb. a maffia üzemelteti. Százas, hogy nem normális, tisztességes emberek üzemeltetik. A prostituáltak tevékenységét leginkább maffiózók, nem tisztességes emberek segítik. A striciknek egy jobb horog, jobb fogsor kipottyan, és nincs több prostifuttatás. Ilyen egyszerű.
"Próbálta már valaki mostanában?"
Nem, kérdező, mostanában már senki nem próbálta.
De értsd már meg, hogy nem reklámozott senki semmit! Az, hogy megnevezi az oldalt, az még nem reklám b*zdmeg!
Az utcán is kitakarod az üditős flakonod márkáját amikot iszol, vagy mi a rossebb?!
Egyébként az oldalon nem igazán lehet megkérdezni, ugyanis tíltja!
Az automata válaszokba néhányan írják, de az nem reprezentatív mert kb. 1-2%...
A hirdetők nagy része pedig csak telefonon ad tájékoztatást.
Egyébként nagyon elvagy tévedve, mivel pont hogy az ilyenoldalaknak köszönhetően haldoklik a strici szakma szerencsére, hiszen a lányoknak meg van a lehetőségük függetlenedni, hírdetni és olyan helyen rendelni amit biztonságosnak találnak.
Részesedést az RL üzemeltetői pedig nem kapnak, úgyhogy ne rágalmazz ismeretleneket, mert téltja a BTK!
15. Nézd, sok oldalt nem lehet egyszerűen feltüntetni itt, mert reklámnak minősül. Tudnék példákat mondani. Van egy ismerősöm, aki saját weboldalát néha belinkelte, mert ott olyan anyag van, ami segíthet ingyenesen a kérdezőknek. De annak az ismerősömnek ezt nem engedték. Pedig anyagi haszna sem volt belőle, csak segíteni tudott vele annak, akinek kérdése volt. Mivel az oldal anonim, azt se kellene tudnia senkinek, hogy ő a saját oldalát linkelgette be, de amúgy is lényegtelen, mert, mint írtam, nem reklámozott.
A rosszlányok üzemeltetői kapnak részesedést, a BTK-dat ne emlegesd itt! Nem ingyen hirdetnek ott a k...vák. Nem is egy ezresért. Többért. Nézd meg, hány regisztráció van ott, nem 20. Ha összeszorzod, mennyibe kerül ott hirdetni és hányan hirdetnek ott, számold ki, mekkora a hasznuk belőle. Óriási. Mivel a szexualitás kategóriájában emlegeti a kérdező ezt az oldalt (és más kérdezők is hetente), a szexualitás kategóriába pedig olyanok járnak, akik érdeklődnek a szexualitás iránt (mily meglepő), így ez reklámnak minősül. Szerinted senki nem fog a kérdésben lévő weboldal láttán elgondolkozni, hogy hm, ott hirdetik magukat a k...vák, megnézem én is? Ha már az illető megnézi az oldalt, akkor lehet, igénybe is vesz ott szolgáltatást. EZ azzal jár, hogy a k...vák tovább fogják ott hirdetni magukat, tehát jobban megy a bolt. Tehát tovább lesz a hirdetésük is fent ott. Tehát tovább fizetnek az oldal üzemeltetőinek a hirdetésért.
De ez nyilván nem reklám, persze.
Vannak emberek, akik nem hallottak még erről az oldalról, és valószínű itt a gyakorin fognak először hallani róla. A DM-ről például mindenki hallott már. Egyébként a DM-nek is van saját weboldala (tudtommal), ott is vannak árak, tehát felesleges az ottani árakat is itt kérdezgetni.
A weboldalon lehet írni privát üzenetet, amiben lehet árat kérdezni. Meg van adva telefonszám, ott is lehet árat kérdezni. De ez, szerinted iszonyatosan macerás. De na adj Isten, az interneten is lehet még böngészni és lehet találni valamit a pocséklányok oldal tarifáiról (gondolom, nem próbáltam).
Ahogy jelen hozzászólásom elejéből kiderül, valamennyire szubjektív, a gyakorikérdések moderációja milyen oldal emlegetését tartja reklámnak, melyikét nem. De a leírtak alapján igen határozottan reklámnak minősül ez.
15-ös válaszoló, most már valami érdemeset is válaszolhatnál. Nagyon gyengék az érveid. Te is esetleg a RL munkatársa vagy és félsz, hogy veszélyben az egész? Félhetsz is!
A kérdező nem linkelte be az oldalt, hanem leírta a nevét.
Én ezer kutya-macskatápos oldal nevét leírtam már a kérdésemben, sosem tiltották emiatt.
A rosszlányok üzemeltetői NEM kapnak részesedést, minden dugás után X %-ot, az kerítés és 8 évvel büntetendő!
A hírdetésnek magának természetesen van ára, mert ez egy fizetős szolgáltatás.
Neked akár tetszik, akár nem, ez a tevékenység Magyarországon igenis legális és nincs különbség e között és a között mint amikor valaki pl. a meki árairól kérdez!
Na megjött a social justice warrior :D
Áll már le öreg, senki nem kíváncsi a hülyeségedre.
Képzeld amióta vannak ilyen site-ok, azóta került be sok lány az utcáról, vagy mostoha körülmények közül.
Lehet vitatkozni ez jó e vagy sem... ez van.
Ez meg csak egy kérdés volt, mit pörögsz már ezen? Senkit nem érdekel nyígásod.
18. Fantasztikus vagy. Először abba kötöttél bele, hogy Orbánt is belekevertem a dologba. utána nem kevertem bele. most azt találtad ki, hogy nem részesedésnek nevezik azt, amit én annak nevezek. Tényleg nem annak nevezik, de ez nem lényeges. Most, hogy iszonyatosan boldog legyél, nem nevezem részesedésnek, hanem bevételnek. De még nyugodtan keresd a kákán a csomót továbbra is, mert téged ez tesz boldoggá.
Ja, nem linkelte be a kérdező az oldalt, ááá. Csak oda van írva, hogy rosszlányok.hu, így, ékezetek nélkül, ahogy egy az egyben bemásolható a böngészősávba. Csak mert nem írja az elejére oda, hogy httttpsss:////. És tényleg, igazad van, nem lehet lehet kitalálni a legélesebb logikával sem, hogy mi is lehet az oldal címe. Te tényleg ennyire hülyének nézel engem? Még keress egy vesszőhibát a hozzászólásomban, vagy a htttpppsss-be köss bele, mert téged ez tesz boldogabbá téged. Látszik, a prostikra van szükséged, hogy ennyire nyomorult az életed.
Még van esetleg valami érved, hogy miért nem reklám ez? Hajrá, ontsad magadból tovább a hülyeséget. Orbánt lezártuk, a részesedést lezártuk, még találj ki valamit, csak hajrá!
Én nem beszéltem arról, hogy az adott tevékenység Magyarországon legális vagy nem, ezt ne keverd bele! Továbbra is egy burkolt reklám ez itt. Aki rafinált, tud burkoltan ismerkedős kérdést is megfogalmazni és oldalakat reklámozni itt. De ha nem szándékosan reklám, akkor is reklám, már érthetően leírtam, hogy miért. Egyébként, a kérdésbe nem is lehet kattintható linket betenni, mégis van, ami itt az oldalon reklámnak minősül. Akkor bizonyára elszúrták a szabályzat megalkotói, amikor a reklámozásról beszéltek.
Ez még mindig reklám.
Már legalább kétszer leírtam, miért felesleges bármit megkérdezni az említett oldallal kapcsolatban, egyrészt minden információ megtalálható rajta vagy van elérhetőség megadva, ahol meg lehet kérdezni. Ezért itt az oldalon hetente feltenni ugyanazt a kérdést, hogy mennyibe kerül a tarifájuk, eleve is értelmetlen.
Egyébként, a prostitúció közvetítése az büntetendő. A RL is ezt csinálja, csak egy kiskaput használ. Az ott hirdetők 90%-a is megszegi a törvényt. De biztos én gondolom rosszul, és Te tudod jól, hogy tévedtem, mert egy kivételével mind számlaképes. Persze, biztos számlaképesek, hogyne!
A kutyatápos, macskatápos oldalakat se keverd ide! Aki eleve kutyatápot, macskatápot keres, annak jól jön az a link, ettől még az is lehet reklám és lehetne tiltani. Viszont aki nem keres prostituáltat és a gyakorikérdésekre talál, akkor az ilyen kérdések hatására elkezdhet ott prostituáltat keresni. Ez pont olyan reklám, amikor egy videó közben a képedbe tolnak valamit, ami nem is érdekel, de annyiszor tolják a képedbe, amíg végül megadod magad és utánanézel. Teljesen erről szól itt ez is, amikor hetente felteszik ugyanazokat a hülye kérdéseket a RL oldallal kapcsolatban.
A RL oldalra irányuló (értelmetlen) kérdésekből tehát a RL üzemeltetőinek anyagi haszna van. AZ ilyent sem támogatja a gyakorikérdések szabályzata.
Iszonyat felelőtlen is az egész, mert a RL reklámozásával életeket lehet tönkretenni. Tegyük fel, egy családapa is tévedhet a gyakorikérdések oldalra és megláthatja az RL-re vonatkozó ostoba kérdéseket. Ennek hatására idővel igénybe vesz ott egy szolgáltatást, amit később megtud a felesége, ezzel a gyerekeik életét is sikerülhet tönkretenni.
De eleve is, akinek életében nem jutott volna eszébe prostizni, az ilyen kérdések hatására kipróbálhatja. Nem gondol bele, hogyan fog ezzel elszámolni, ha komoly kapcsolata lesz. Most lehet jönni azzal, hogy normális nő elnézi az ilyet. Nem köteles elnézni, az az igazság, és nem attól lesz kevesebb, mert nem nézi el. Végül komoly kapcsolatban elmondja a dolgot, mert becsületes ember és nem akarja eltitkolni, végül egy egyébként teljesen normálisnak induló kapcsolat ezért ér véget. Ilyen is lehet.
Úgy érzem, elsöprőek az érveim, semmi komolyabb ellenérvet nem kaptam ezekre.
EZ BIZONY REKLÁMOZÁS!
Nem fogok eldugulni, kiállok a véleményem mellett. Meghallgatnám az ellenvéleményt, de eddig finoman szólva nem volt számottevő (kb. addig jutottál, hogy részesedésnek neveztem, ami bevétel, és ebben igazad volt, tényleg nem részesedés, hanem bevétel a neve, elismerem). Akkor nem lenne ez reklám, ha nem lehetne a kérdésből tudni, melyik weboldalra utal a kérdező. Például ha úgy írná, hogy "A szexpancserkereső oldalakon hirdető nőknek mennyi lehet a tarifája?" És ehhez a válaszokban sem kell megemlíteni konkrét oldal nevét vagy utalni rá.
De akkor is felesleges hetente feltenni ezt a kérdést. Ezt szintén nem támogatja a gyakorikérdések szabályzata. (Lehet, hogy nem ugyanaz a kérdező teszi fel őket, ettől még ugyanúgy nem támogatja a szabályzat, hogy hetente tegyék fel ugyanazt a kérdést.)
Szándékosan offolok, mert tudom, hogy a gyakorikérdések szabályzata nincs betartva ezzel a kérdéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!