Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a nőknek kellenek a rosszfiúk, de a férfiaknak nem kellenek a rosszlányok?
Nem tudom, nalam a tetovalt, gyerekekkel rendelkezo es himringyo tulajdonsagok instant kizaro okok egy ferfinel, kulon-kulon is, egyben meg plane.
Habar a tetovalast esetleg elviselem, ha ez az egyetlen hibaja, de szerintem ocsmany mind. (Papiron jol neznek ki, mint mu, de boron borzasztoak.)
Nem ettől lesz jó vagy rossz valaki.
Egyébként nekem szexi a tetoválás és nem vonok le messzemenő következtetéseket abból sem, hogy hány emberrel volt. Meg sem szoktam kérdezni, a hűség és a kapcsolatban egymás mellett kitartás nem ezen múlik. Vagy ha múlik is, egy kevésbé visszafogott, elfojtott emberrel mindig jobban jártam, mint valakivel, aki 40 évesen kezd sóvárogni más farka után, mert addig a magadfajták véleményére adott és nem próbált ki fiatalon dolgokat.
19: És ez nem azért van, mert ők nyitottabbak, megközelíthetőek?
Sok nőre mintha a "ne szólj hozzám, elvagyok a világomban" lenne írva, és félünk szólni is hozzájuk. Az a nő aki pedig hülyéskedik, az talán hamarabb megszólítja magától is a férfit.
Nekem mondjuk gépész karon kb 3 nő jutott 200 férfira, szóval fogalmam sincs, hogy milyen ha igazán felfigyel egy nő egy férfira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!