Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szexkapcsolat mellett ismerked...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexkapcsolat mellett ismerkednék titokban. Hogy csináljam h ne menjen híre? Kisváros

Figyelt kérdés

Lépten nyomon olyanokba botlok net társkerin, akik vagy ismernek, vagy van 6 közös ismerősünk, miközben en azt hittem, idegenre írok rá.

A "párom" meg aztán végképp ismer mindenkit, ha egy olyannak is írok, aki őt ismeri, kész is a lebukás.

Most is visszaírtak, hogy amugy ismerjük egymást. Es most félek hogy honnan is.

Nem akarom a jelenlegi szexkapcsolatom lezárni. Mert nem véletlenül van.

Barátom sincs.

Majd ha lesz, lezárom.

De így hogyan?

Csak a monogámiát várja el a "párom", azaz ne feküdjek le mással, de ha szerelmes lennék, meg kapcsolatom lenne, megértené.

Azért vagyok vele, mert ez nekem nincs.

Nem akarom lezárni míg nincs barátom. Ő pont ezért van.

Hogyan ismerkedjek?

Elvégre ő is ezer biztos társkeresőzik, csak nekem ezt egy nő sem mondja vissza.

#szexkapcsolat miatti lebukás veszély
2021. nov. 3. 08:07
1 2 3 4 5 6 7
 61/63 anonim ***** válasza:

Hát ez durva volt

Köszönjük!

2021. nov. 3. 15:17
 62/63 anonim ***** válasza:

A szexkapcsolat pont nem a hűségről szól.

Nálam fordítva volt minden. Én vagyok a férfi és a nő, bár nem várta el vagy követelte, hogy csak ő legyen az egyetlen, de mondta, hogy nem tetszene neki, ha mással is lefeküdnék.

Szóval, én lefeküdtem másokkal, ismerkedtem, ebből ő semmit nem tudott.

Azért csináltam, mert engem mem érdekelt, ha mással is lefekszik, meg ő mindig hangoztatta, hogy ez köztünk csak szex, nincsenek érzelmek. Más kérdés, hogy személyiségben annyira különbözünk, hogy nem tudnánk összejönni. De, a kémia eléggé megvolt.

2021. nov. 4. 02:17
 63/63 A kérdező kommentje:

Ő is megbízhatatlan, nekem meg mást mond

Valszeg lelèp es ennyi

2021. nov. 4. 07:12
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!