Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexkapcsolat mellett ismerkednék titokban. Hogy csináljam h ne menjen híre? Kisváros
Lépten nyomon olyanokba botlok net társkerin, akik vagy ismernek, vagy van 6 közös ismerősünk, miközben en azt hittem, idegenre írok rá.
A "párom" meg aztán végképp ismer mindenkit, ha egy olyannak is írok, aki őt ismeri, kész is a lebukás.
Most is visszaírtak, hogy amugy ismerjük egymást. Es most félek hogy honnan is.
Nem akarom a jelenlegi szexkapcsolatom lezárni. Mert nem véletlenül van.
Barátom sincs.
Majd ha lesz, lezárom.
De így hogyan?
Csak a monogámiát várja el a "párom", azaz ne feküdjek le mással, de ha szerelmes lennék, meg kapcsolatom lenne, megértené.
Azért vagyok vele, mert ez nekem nincs.
Nem akarom lezárni míg nincs barátom. Ő pont ezért van.
Hogyan ismerkedjek?
Elvégre ő is ezer biztos társkeresőzik, csak nekem ezt egy nő sem mondja vissza.
nem tudsz pár hónapig szex nélkül lenni?
szakíts a szexpartnereddel és tiszta lappal ismerkedj
egyébként is, nagyon gusztustalan vagy, hogy csak az zavar, kiderül-e, az pedig nem, hogy az új ismerkedési partnereidet már első perben megcsalod a szexpartnereddel
33#
Igen ez is valszeg.
Használgat csak. Nekem pedig hiányoznak az érzelmek nagyon. Amikor egy férfi szeret.
A jelenlegi semmit nem akar tőlem.
Semmit nem jelentek neki.
Semmit nem mutat hogy akarna engem, hanem ehelyett nem egyszer zsarol szakítással, folyamatosan kínoz.
34# hogy lennék már az.
1 ffit nem látok a neten aki korrekt lenne. Szexet keresnek, meg házasok, vagy incelek, ki akarnak használni mint a mostani.
Es en vagyok az inkorrekt? Az összes bűnöm annyi hogy amíg egyedul vagyok szexkapcsolatom van.
37
A fene semesz egyedul évekig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!