Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szexkapcsolat mellett ismerked...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexkapcsolat mellett ismerkednék titokban. Hogy csináljam h ne menjen híre? Kisváros

Figyelt kérdés

Lépten nyomon olyanokba botlok net társkerin, akik vagy ismernek, vagy van 6 közös ismerősünk, miközben en azt hittem, idegenre írok rá.

A "párom" meg aztán végképp ismer mindenkit, ha egy olyannak is írok, aki őt ismeri, kész is a lebukás.

Most is visszaírtak, hogy amugy ismerjük egymást. Es most félek hogy honnan is.

Nem akarom a jelenlegi szexkapcsolatom lezárni. Mert nem véletlenül van.

Barátom sincs.

Majd ha lesz, lezárom.

De így hogyan?

Csak a monogámiát várja el a "párom", azaz ne feküdjek le mással, de ha szerelmes lennék, meg kapcsolatom lenne, megértené.

Azért vagyok vele, mert ez nekem nincs.

Nem akarom lezárni míg nincs barátom. Ő pont ezért van.

Hogyan ismerkedjek?

Elvégre ő is ezer biztos társkeresőzik, csak nekem ezt egy nő sem mondja vissza.

#szexkapcsolat miatti lebukás veszély
2021. nov. 3. 08:07
1 2 3 4 5 6 7
 31/63 A kérdező kommentje:
26 os opcioja a legjobbnak tűnő!
2021. nov. 3. 10:01
 32/63 A kérdező kommentje:
? lett volna a végén
2021. nov. 3. 10:02
 33/63 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy te egy kicsit belezúgva ebbe a pasiba? Úgy tűnik, menekülnél az érzések elől valakihez, aki megment tőle, mert ugye ő csak használ, de nem szeret.
2021. nov. 3. 10:20
 34/63 anonim ***** válasza:
95%

nem tudsz pár hónapig szex nélkül lenni?

szakíts a szexpartnereddel és tiszta lappal ismerkedj

egyébként is, nagyon gusztustalan vagy, hogy csak az zavar, kiderül-e, az pedig nem, hogy az új ismerkedési partnereidet már első perben megcsalod a szexpartnereddel

2021. nov. 3. 10:26
 35/63 A kérdező kommentje:

33#

Igen ez is valszeg.

Használgat csak. Nekem pedig hiányoznak az érzelmek nagyon. Amikor egy férfi szeret.

A jelenlegi semmit nem akar tőlem.

Semmit nem jelentek neki.

Semmit nem mutat hogy akarna engem, hanem ehelyett nem egyszer zsarol szakítással, folyamatosan kínoz.

2021. nov. 3. 10:34
 36/63 A kérdező kommentje:

34# hogy lennék már az.

1 ffit nem látok a neten aki korrekt lenne. Szexet keresnek, meg házasok, vagy incelek, ki akarnak használni mint a mostani.

Es en vagyok az inkorrekt? Az összes bűnöm annyi hogy amíg egyedul vagyok szexkapcsolatom van.

2021. nov. 3. 10:35
 37/63 anonim ***** válasza:
89%
Bevallod, hogy a mostani pasi is csak használgat, de neki engeded is, hogy továbbra is megtegye. Bravó. 🤦🏼‍♀️
2021. nov. 3. 10:47
 38/63 A kérdező kommentje:

37

A fene semesz egyedul évekig.

2021. nov. 3. 10:54
 39/63 A kérdező kommentje:
*sem lesz
2021. nov. 3. 10:54
 40/63 anonim ***** válasza:
61%
Pedig igaza van a 34-es valaszolonak. Ennyire kapcsolatfuggo vagy, hogy nem tudsz x ideig meglenni egyedul? Ilyen onzo embernek ne is legyen baratja, mar meg ne haragudj.
2021. nov. 3. 10:58
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!