KezdƑoldal » SzexualitĂĄs » HeteroszexualitĂĄs » Akinek volt mar szexkapcsolata...

Figyelem! A SzexualitĂĄs kategĂłria kĂ©rdĂ©sei kizĂĄrĂłlag felnƑtt lĂĄtogatĂłinknak szĂłlnak!
Amennyiben mĂ©g nem vagy 18 Ă©ves, a böngĂ©szƑd Vissza gombja segĂ­tsĂ©gĂ©vel hagyd el az oldalt.

Akinek volt mar szexkapcsolata, volt titokban feltekenyseg benne ha a masik illeto massal volt?

Figyelt kérdés
Oszinte valaszokat!!😁😁
2019. jĂșl. 24. 12:17
1 2
 1/12 anonim ***** vĂĄlasza:
96%
Igen. HiĂĄba nincsenek Ă©rzelmek, ott a gondolat, hogy mi van, ha mĂĄssal jobb neki.
2019. jĂșl. 24. 12:19
Hasznos szĂĄmodra ez a vĂĄlasz?
 2/12 anonim ***** vĂĄlasza:
32%
Volt szexkapcsolatom, de sose voltam fĂ©ltĂ©keny. Ɛ is ment nĂ©ha mĂĄshoz meg Ă©n is. Ez csak szex Ă©rzelem nĂ©lkĂŒl, semmi több.
2019. jĂșl. 24. 12:20
 3/12 A kĂ©rdezƑ kommentje:

Azt oda irnatok nok vagy ferfiak vagytok legyszi.

Koszonom! 😊

2019. jĂșl. 24. 12:22
 4/12 anonim ***** vĂĄlasza:
21%
bennem nem. nem vagyok feltekeny tipus.
2019. jĂșl. 24. 12:23
 5/12 anonim ***** vĂĄlasza:
50%
#2 NƑ
2019. jĂșl. 24. 12:23
 6/12 anonim ***** vĂĄlasza:
100%

Én sajna fĂ©ltĂ©keny voltam.. Mindig azon jĂĄrt az agyam, hogy mi van ha a mĂĄsik jobb.

22/L

2019. jĂșl. 24. 12:39
 7/12 anonim ***** vĂĄlasza:
100%

Igen, aztĂĄn 1 Ă©vvel kĂ©sƑbb kiderĂŒlt hogy amĂșgy van pĂĄrja. És mellette tartott engem +1 embert.

Igaz hogy netes, de remélem ez a vålasz is szåmít.

L.

(Privåttal hagyjatok békén, kapok eleget XD)

2019. jĂșl. 24. 12:39
 8/12 anonim ***** vĂĄlasza:
100%

AttĂłl fĂŒgg mennyire vonzĂł szĂĄmomra a mĂĄsik kĂ­vĂŒl-belĂŒl összessĂ©gĂ©ben.

Volt olyan szexpartnerem, aki nem volt kĂŒlönösebben az, tĂ©nyleg arra volt, hogy Ă©rjen mĂĄr hozzĂĄm valaki, mert vĂĄgytam az intimitĂĄsra, szexre. Nem volt csĂșnya vagy igĂ©nytelen, csak nem volt az esetem Ă©s annyira nem vonzĂłdtam hozzĂĄ. Na nĂĄla nem Ă©rdekelt, hogyha mĂĄssal volt. De volt olyan szexpartnerem, aki nagyon az esetem volt Ă©s mĂĄs körĂŒlmĂ©nyek között össze is jöttem volna vele akĂĄr. KĂŒlsƑre nagyon az esetem volt Ă©s belsƑre is rendben volt.

SzĂłval ez attĂłl fĂŒgg ki a mĂĄsik

27/f

2019. jĂșl. 24. 12:40
 9/12 BoszorkĂĄny_ ***** vĂĄlasza:
50%

Volt és nem voltam féltékeny.

Aki ismeri a sajåt értékeit az ilyesmivel nem foglalkozik.

2019. jĂșl. 24. 12:54
 10/12 anonim ***** vĂĄlasza:
100%

Igen, ez is inspirålt, hogy minél keményebben dugjam :P

De nem volt nagy hatĂĄsa :D

29f

2019. jĂșl. 24. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabålyzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beållítåsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenƑ anyagok nem minƑsĂŒlnek szerkesztƑi tartalomnak, elƑzetes ellenƑrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetƑ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetƑsĂ©gĂŒnkön!