Amennyiben mĂ©g nem vagy 18 Ă©ves, a böngĂ©szĆd Vissza gombja segĂtsĂ©gĂ©vel hagyd el az oldalt.
Akinek volt mar szexkapcsolata, volt titokban feltekenyseg benne ha a masik illeto massal volt?
Azt oda irnatok nok vagy ferfiak vagytok legyszi.
Koszonom! đ
Ăn sajna fĂ©ltĂ©keny voltam.. Mindig azon jĂĄrt az agyam, hogy mi van ha a mĂĄsik jobb.
22/L
Igen, aztĂĄn 1 Ă©vvel kĂ©sĆbb kiderĂŒlt hogy amĂșgy van pĂĄrja. Ăs mellette tartott engem +1 embert.
Igaz hogy netes, de remĂ©lem ez a vĂĄlasz is szĂĄmĂt.
L.
(Privåttal hagyjatok békén, kapok eleget XD)
AttĂłl fĂŒgg mennyire vonzĂł szĂĄmomra a mĂĄsik kĂvĂŒl-belĂŒl összessĂ©gĂ©ben.
Volt olyan szexpartnerem, aki nem volt kĂŒlönösebben az, tĂ©nyleg arra volt, hogy Ă©rjen mĂĄr hozzĂĄm valaki, mert vĂĄgytam az intimitĂĄsra, szexre. Nem volt csĂșnya vagy igĂ©nytelen, csak nem volt az esetem Ă©s annyira nem vonzĂłdtam hozzĂĄ. Na nĂĄla nem Ă©rdekelt, hogyha mĂĄssal volt. De volt olyan szexpartnerem, aki nagyon az esetem volt Ă©s mĂĄs körĂŒlmĂ©nyek között össze is jöttem volna vele akĂĄr. KĂŒlsĆre nagyon az esetem volt Ă©s belsĆre is rendben volt.
SzĂłval ez attĂłl fĂŒgg ki a mĂĄsik
27/f
Volt és nem voltam féltékeny.
Aki ismeri a sajåt értékeit az ilyesmivel nem foglalkozik.
Igen, ez is inspirålt, hogy minél keményebben dugjam :P
De nem volt nagy hatĂĄsa :D
29f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!