Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szexkapcsolat mellett ismerked...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexkapcsolat mellett ismerkednék titokban. Hogy csináljam h ne menjen híre? Kisváros

Figyelt kérdés

Lépten nyomon olyanokba botlok net társkerin, akik vagy ismernek, vagy van 6 közös ismerősünk, miközben en azt hittem, idegenre írok rá.

A "párom" meg aztán végképp ismer mindenkit, ha egy olyannak is írok, aki őt ismeri, kész is a lebukás.

Most is visszaírtak, hogy amugy ismerjük egymást. Es most félek hogy honnan is.

Nem akarom a jelenlegi szexkapcsolatom lezárni. Mert nem véletlenül van.

Barátom sincs.

Majd ha lesz, lezárom.

De így hogyan?

Csak a monogámiát várja el a "párom", azaz ne feküdjek le mással, de ha szerelmes lennék, meg kapcsolatom lenne, megértené.

Azért vagyok vele, mert ez nekem nincs.

Nem akarom lezárni míg nincs barátom. Ő pont ezért van.

Hogyan ismerkedjek?

Elvégre ő is ezer biztos társkeresőzik, csak nekem ezt egy nő sem mondja vissza.

#szexkapcsolat miatti lebukás veszély
2021. nov. 3. 08:07
1 2 3 4 5 6 7
 21/63 anonim ***** válasza:
Én amikor táskeresőztem extra jó pasik voltak nyitottak szexkapcsolatra.
2021. nov. 3. 09:17
 22/63 A kérdező kommentje:

Arra ő is tökéletes.

Jobb mint egy barát.

A kövi srac tudom hogy nem fogja tudni szexben überellni.

Az összes exem felett áll szexben a "párom".

Nekem a tokeletes a legeslegjobb szexet kell elengednem majd egy komoly kapcsolatért.

Hatalmasat áldozok be.

2021. nov. 3. 09:24
 23/63 A kérdező kommentje:

Komolyan nekem egy kész érvágás.

De le kell tudnom küzdeni az ösztöneimet egy élhetőbb életért mint az hogy használjanak csak éveken át.

2021. nov. 3. 09:25
 24/63 A kérdező kommentje:
"Önmagunk ellen küzdeni a legnagyobb küzdelem de önmagunkat legyőzni a legnagyobb győzelem."
2021. nov. 3. 09:26
 25/63 anonim ***** válasza:
100%

Oké, hogy kisvárosban élsz, de senki nem mondta, hogy csak és kizárólag ott ismerkedj. 🤦🏼‍♀️ Nekem is van szexkapcsolatom. Már a legelső alkalommal megmondtam neki, hogy nem vagyok az a típus, aki mindenkivel lefekszik, szóval nem kell tartania ettől, viszont ismerkedek másokkal. Mondtam neki, hogy engem nem zavar, ha ő is ismerkedik más lányokkal, de ha esetleg lefekszik valakivel, akkor védekezzen. Nyár óta tart köztünk a dolog, azóta is teljesen korrekten viselkedünk egymással.

A helyedben én inkább búcsút intenék ennek az embernek és ha mindenképp szexre kell valaki, aki keresnék egy normálisabb férfit!

2021. nov. 3. 09:27
 26/63 anonim ***** válasza:

Miért kell közel lennie olyannak, akit szexkapcsolatra keresel?

Ne álmaid férfiját keresd először, hanem egy olyan embert, aki kötöttségek nélküli kapcsolatban nem vár el egyoldalú alárendelt szerepet tőled.

Ha lezártad ezzel a szerencsétlennel, kereshetsz helyette olyat, akivel a szexkapcsolat tényleg szexkapcsolat és mellette ismerkedhetsz teljes nyugalomban.

2021. nov. 3. 09:28
 27/63 A kérdező kommentje:

25 csak szexre nekem nem kell más. Nekem ő a legjobb

26 a spontenaitas miatt is pl. Barmikor mehetek hozzá. Gyakran sűrűn is amikor csak akarom. Nagyon fontos nekem a kozelség.

2021. nov. 3. 09:32
 28/63 anonim ***** válasza:
90%

Nem értem, igényed van arra, ismerkedj, de közben meg itt sírsz, hogy neked majd ezt a jó szexpartnert kell dobnod egy normális kapcsolatért. Őszintén kérdezem, hogy fejben minden oké?

Amúgy szerintem is kamu. Ezt az írás stílust meg a hosszú kulcsszavakat megismerem.

2021. nov. 3. 09:43
 29/63 anonim ***** válasza:
85%

26# vagyok.

Megértem, hogy közelséget és gyakori együttlétet keresel, de az a kapcsolat, nem pedig a szexkapcsolat.

Tényleg próbállak megérteni, de nagyon nehéz elfogadnom ezt a tesze-tosza hozzáállást.

Van egy adott problémád, amire kapsz konkrét válaszokat és ahelyett, hogy mérlegelnéd és próbálnál önmagadon segíteni azzal foglalkozol, ami a negatívum benne.

Hát az élet se nem könnyű, se nem igazságos.

Maradj a csődöröddel és szenvedj, keress olyat, akit kevesebbet látsz de legalább kötöttségek nélkül, vagy maradj egyedül, amíg nem találsz magadnak párt nekem mindegy. A te életed, a te döntésed.

2021. nov. 3. 09:46
 30/63 A kérdező kommentje:
Akkor mi legyen?
2021. nov. 3. 10:01
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!