Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexkapcsolat mellett ismerkednék titokban. Hogy csináljam h ne menjen híre? Kisváros
Lépten nyomon olyanokba botlok net társkerin, akik vagy ismernek, vagy van 6 közös ismerősünk, miközben en azt hittem, idegenre írok rá.
A "párom" meg aztán végképp ismer mindenkit, ha egy olyannak is írok, aki őt ismeri, kész is a lebukás.
Most is visszaírtak, hogy amugy ismerjük egymást. Es most félek hogy honnan is.
Nem akarom a jelenlegi szexkapcsolatom lezárni. Mert nem véletlenül van.
Barátom sincs.
Majd ha lesz, lezárom.
De így hogyan?
Csak a monogámiát várja el a "párom", azaz ne feküdjek le mással, de ha szerelmes lennék, meg kapcsolatom lenne, megértené.
Azért vagyok vele, mert ez nekem nincs.
Nem akarom lezárni míg nincs barátom. Ő pont ezért van.
Hogyan ismerkedjek?
Elvégre ő is ezer biztos társkeresőzik, csak nekem ezt egy nő sem mondja vissza.
48
Legutobb olyan irt aki kozolte hogy ismerjuk egymást!
Így hogy keressek? Most ezen is aggodhatok mert nem válaszol arra, hogy honnan.
Es a jelenlegi pont azert lett mert nem találok normálisat. Ő volt az egyetlen. Korábbi válaszaimban részleteztem(egyedulállo stb stb)
49# a bolond te vagy max.
Kozben kezdek rájonni az egésgnek a pszichológiájára.
Olyan szinten hiányzik már egy férfi vagy szerelem x éve, hogy a jelenlegi csillapít nekem valamennyit ebből a hiányérzetbol(ami már önmagában is hatalmas tekintve hogy évekrol van szó)
Ha szakítok, a hiányérzetet csak fokozom. Azaz a hatalmas hiányérzetet duplázom magyarán. Amit a jelenlegi megint csillapít.(amihez meg valoban rendesen nagyon tudni is kell az ágyban mert egy 5-10 perces reszelő ffi, vagx akiben nincs vadság szenvedély dominancia, meg sorolhatnam, képtelen lenne kielégíteni olyankor, meg alapbol se tudna, nemhogy csak akkor)
Na ezert nem tudok én szakítani.
Es mit szakítani eleve, mikor ez nem is kapcsolat.
A kérdés sem errol szolt.
Logikailag sem jön ki semmi sehogy jol:(
Másik szexkapcsolatról még azon kívul hogy nem is tudnak az ágyban semmit javarészt a ffiak, más már simán lelépett volna pár alkalmas szex után is.
Nagyon kevés a ffiak kapacitása.
Nagyon megbecsülöm a mostanit. Nagyon profi és hosszú távú is.
És amugy sem szexkapcsolat kell ha van ő, ha nincs, hanem valódi komoly.
"ki akarnak használni mint a mostani."
Mégis mitől használna ki? Te akarsz vele dugni, nem? A te döntésed. Már rég vége lenne az egésznek, ha nem akarnál vele szexelni. Jó lenne befejezni ezt az áldozat-szerepet.
Ahhoz képest, hogy évekig nem volt senkid nagyon sokat tudsz a többi férfi hozzáállásáról, meg a teljesítményükről. :D
Maradj vele és boldogítsátok egymást.
A kérdést jelöltem, egyértelműen provokáció az egész.
54# es hogy csináljam hogy ne akarjak vele szexelni?
Eleve egyedul voltam. Eleve ezert kellett. Azaz ha egyedul vagyok, akkor kell ő. Azaz ha szakítok egyedul leszek, megint nála kötök ki.
55# voltak előtte exeim. Nem ő az első ffi az életemben.
Valószínűsítem azt, hogy javarészt át sem tudják azt itt sokan érezni, mi az az érzés, amikor már nem bírod.
Habár ezt a "párom" is mondta, hogy ilyen nő nincs még egy, mint én. Szoval a legtöbb nőben nincs meg ez a hatalmas hiányérzet.(rengeteg nője volt már)
Aki ennyire akarja, aki ennyire telhetetlen, aki ennyire nyitott, stb.
És szexre senki más nem is kell neki. Nincs jobb.
Valoszinu ugyanazt érzi mint én. Hogy max komolyra kell más. Másképp meg kizárt.
54# es hogy csináljam hogy ne akarjak vele szexelni?
54# azt használja ki, hogy nekem kell a szex.
Nem az van, hogy a nők szuperül bírják szex nélkül, csak mi férfiak vagyunk szexőrültek, akiket a farkuk vezérlel? LOL.
Mondom, téged senki nem használ ki, mégis miről beszélsz? Te ragaszkodsz hozzá és miközben pattintod le többi férfit. Ha áldozata vagy valaminek, akkor az a SAJÁT rossz döntésednek, de mint minden nő, a férfiakat hibáztatod. A te hibád, hogy neked fontosabb, hogy rommá keféljenek, minthogy egy normális kapcsolatban éljél egy férfivel.
Amelyik ffi nem akar semmit a nőtől, de szexre tartja, az nekem netto kihasználás.
Neked lehet nem az utolsó. Nekem az. Mindenki másképp éli meg.
Es nem az en rossz döntésem volt.
Eleve nem is mellette döntöttem anno. Bonyolult a sztory.
Mindegy. Ebben az egészben úgysem én vagyok itt a döntésképes. Felesleges agyalnom bármin is.
Köszi a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!