Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szexkapcsolat mellett ismerked...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexkapcsolat mellett ismerkednék titokban. Hogy csináljam h ne menjen híre? Kisváros

Figyelt kérdés

Lépten nyomon olyanokba botlok net társkerin, akik vagy ismernek, vagy van 6 közös ismerősünk, miközben en azt hittem, idegenre írok rá.

A "párom" meg aztán végképp ismer mindenkit, ha egy olyannak is írok, aki őt ismeri, kész is a lebukás.

Most is visszaírtak, hogy amugy ismerjük egymást. Es most félek hogy honnan is.

Nem akarom a jelenlegi szexkapcsolatom lezárni. Mert nem véletlenül van.

Barátom sincs.

Majd ha lesz, lezárom.

De így hogyan?

Csak a monogámiát várja el a "párom", azaz ne feküdjek le mással, de ha szerelmes lennék, meg kapcsolatom lenne, megértené.

Azért vagyok vele, mert ez nekem nincs.

Nem akarom lezárni míg nincs barátom. Ő pont ezért van.

Hogyan ismerkedjek?

Elvégre ő is ezer biztos társkeresőzik, csak nekem ezt egy nő sem mondja vissza.

#szexkapcsolat miatti lebukás veszély
2021. nov. 3. 08:07
1 2 3 4 5 6 7
 41/63 anonim ***** válasza:
Nem kell egyedül lenned, egyszerűen csak keresni kell egy normális férfit szexkapcsolatra, akinek belefér, ha mással is ismerkedsz. Ennyire egyszerű.
2021. nov. 3. 11:08
 42/63 A kérdező kommentje:

40 megtudok lenni egyedul.

Csak épp nem évekig.

2021. nov. 3. 11:25
 43/63 A kérdező kommentje:
41 es ha az sz.r az ágyban az hatalmas koppanás..
2021. nov. 3. 11:38
 44/63 A kérdező kommentje:

Szexre natur senki más nem kell.

Kizarolag csak komoly srac kellene aki miatt váltanék HA semmit nem akar tolem a mostani.

2021. nov. 3. 11:39
 45/63 anonim ***** válasza:
Hagyjátok, vagy troll, vagy nem látja a fától az erdőt és nem lehet rajta segíteni. Leírták az összes lehetséges megoldást, választhatsz közöttük.
2021. nov. 3. 11:54
 46/63 anonim ***** válasza:

Most nem azt írtad szakítasz vele kérdező?

Vagy csak félreértettem?

Amúgy meg ha nem próbálsz más férfit, sosem találsz semmilyet, pláne olyat aki jó is az ágyban ahogy elvárod. Egy férfihez kötve reménytelen a kitörés a felvázolt "szexrabszolgaságból"

2021. nov. 3. 11:56
 47/63 A kérdező kommentje:

46

Majdnem szakítottunk most, igen mert teljesen ki vagyok bukva, így ráírtam hogy tisztázzuk már majd a dolgokat(engedjen ismerkedni de ezt nem közöltem)

Csak ebbol az egyetlen mondatbol, (szinte csak annyit jeleztem h beszelnunk kéne), felkavarodott minden köztünk, további uzenetváltások lettek es szakitasra kiélezve, aztan ő pláne sík ideg, mert épp nem is ér rá. Azaz ott is idegesitik, meg én is.

És ebből, mint állandóan a feszültségből, vitákbol veszekedésekből mindig jön a szenvedély nálunk.

Állando jelleggel törnek elő az ösztönök, ha baj van a kapcsolatban.

A szakítás meg minden ami negatív baj probléma totálisan ellentétesen hat nálunk, ránk, mint másoknál.

Es közölte hogy jól megd.g hogy észhez térjek. De most nem tud lenni.

Mások jol osszebalhéznak és vége.

Nálunk meg olyan szex lesz belőle ami fergeteges.

Komolyan nem értem.

Szóval 2 percig azt hittem szakítunk. Es lehet annak lenne tenxleg ertelme. De jönnek ezek benne is meg bennem is akkor. Amik nem engedik ezt.

Ez maga a téboly.

2021. nov. 3. 12:08
 48/63 anonim ***** válasza:

"1 ffit nem látok a neten aki korrekt lenne. Szexet keresnek, meg házasok, vagy incelek, ki akarnak használni mint a mostani."

Csak kibukik hogy bőven lenne rendes srác, csak épp vagy őt zavarják el jó okkal, vagy ő a srácokat mert nem néznek ki elég jól

2021. nov. 3. 12:53
 49/63 anonim ***** válasza:
94%
Ha ez nem kamu, akkor nem csodálom, hogy miért nincs normális férfi, akivel lehet ismerkedni. Itt nem a férfiakkal van a gond, hanem veled kérdező. Egy ilyen bolond nőt normális férfi nem viselne el hosszabb távon.
2021. nov. 3. 12:54
 50/63 anonim ***** válasza:
49, végre valaki kimondta az igazságot
2021. nov. 3. 13:03
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!