Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Léteznek még egyszerűbb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek még egyszerűbb lányok, akik el tudnának képzelni maguknak egy szimpla átlagos polgári életet?

Figyelt kérdés

#átlag #polgári lét
2021. okt. 31. 20:40
1 2 3 4 5 6 7
 31/62 anonim ***** válasza:
16%

Még mindig nem kaptam választ, hogy hány éves pasitól várható el a lakás + kocsi + nyaralás mindez úgy, hogy a fizuja igen jelentős része ne a hitelre menjen.

És a szinteket lőjük be! Nem 12 éves Astra, de nem is szalon BMWX X 7 M. Nem Bivalyfosalsó vályogház, de nem is Bp. Rózsadombi villa. A nyaralás nem a nagyinál Mezőkövesden, de nem is 3 hónap Balin.

Nos?

2021. okt. 31. 21:59
 32/62 anonim ***** válasza:
2%

31.-hez.

És nem a Gyakorin szokásos: "Én diákmelóval, napi 3 órában kerestem havi 400-at." srác. Hanem reálisan!

2021. okt. 31. 22:01
 33/62 anonim ***** válasza:
71%

Én írtam, hogy a párom 35 és még hiteles pár évig. Ha nem bacca el a pénzét korábban, kevesebb hitellel vehetett volna házat, tehát már szinte túl lehetne rajta.

A kocsi esetében miért is baj egy 12 éves astra? Nekem speciel nem gond, semmi többre nincs igényem.

A nyaralás pedig szerintem az első munkával töltött évben már alap kéne legyen saját pénzből.

Változó ki honnan indul. Nem egy ismerősöm albérletbe költözött össze és együtt vettek házat.

A külön élés valamilyen formája szerintem 30 éves kor előtt már elvárható. A saját ház nem, azt lehet együtt is.

A félre tett pénz szintén alap az első pár munkával töltött év után, ami 30-35 éves korra már komolyabb összeg kéne lenni, hiszen ez a 25-35/40 év közti időszak az amit még lehet húzni munkával, amíg nincs család.

Igaz ez nőkre is egyébként, annyi kitétellel, hogy, ha saját lábon szeretnének állni, ha anyagi biztonságot szeretnének, nem csak a párjukra támaszkodni (és szeretnének gyermeket) akkor 35 éves korukra anyagilag/karrier terén csúcsra kell jutni.

2021. okt. 31. 22:07
 34/62 anonim ***** válasza:
100%
Ki mit szokott meg. Én férfiként gyerekkoromban sem jártam soha nyaralni, a nyaralás a "2 hét nagyinál" volt. Szüleim sem jártak sehová, volt néhány év, amikor volt kocsink, de nagyrészt az sem volt. Nekem ez a természetes, mert így nőttem fel. Nyilván egy olyan nő akit kiskorától a boltba is kocsival vittek, emeletes házuk volt, évi 2 balaton 1 külföld, stb... na ők nem fognak velem kezdeni, de nem is őket keresem. Kérdés valójában az, hogy nőben is van e még hozzám hasonló..
2021. okt. 31. 22:13
 35/62 anonim ***** válasza:
4%

28.

1.Ezzel én is egyetértek, a gyerekvállalás valóban a gazdagoknak "való" - persze, hogy ki a "gazdag" az már egy jó kérdés. Anyám egyik kollégája az volt - nagy fizetés, szép házikó, luxuskocsi, ilyen-olyan nyaralás - amíg be nem ütött a gazdasági válság a kétezres évek végén. Munkája elveszett, és ott állt egy akkora havi hitelrészlettel amit nem tudott fizetni, mert abból volt a nagy házikó meg a "luxusélet", mondván a havi hétszázból futja a törlesztőre.

2009-ben öngyilkos lett, hogy mentse a családját ettől a hiteltől.

(Gyereket már csak azért sem szeretnék, mert undorom tőlük, a hangjuk az alien-szerű lényekre emlékeztet, a nyáladzástól forog a gyomrom, állandó szórakoztatást igényelnek, ráadásul amilyen világ vár rájuk 20 év múlva - inkább ne legyen gyereke senkinek, amilyen "szép" kilátások vannak, a szétcseszett környezettel és időjárási tényezőkkel, maffiaszerű politikai csoportosulásokkal, roma-invázióval a fiatalabb csoportoknál, ha bekerül az óvodába 8 Kalányos Fluxuskondezátor várja majd az értékeit...)

Az én családtagjaim szegényeknek számítanak, de évi 1-2 belföldi nyaralás belefér - nekem is beleférne, csak úgy vagyok vele, hogy egyedül minek menjek. Mr.Bean életem van így is, most ott is magamat szórakoztassam?

Az egyetlen amit itt kifogásolok a hozzászólók zsigeri lenézése azokkal szemben akik valamivel lentebb vannak tőlük (továbbá a gőgös, "Bezzeg mi!" mentalitás), illetve az a tipikus "amit remélek azt tényként írom le" kommentek a még a húőszat sem betöltőktől akiknek reményei szépek, de ezeknek tényként leírása - torzít a képen.

2021. okt. 31. 22:26
 36/62 anonim ***** válasza:
57%

34.

Kolléganőim szinte mind ilyenek. Persze az itteni egyengondolkodás szerint ők "rondák", mert "aki szegény az ronda is" - írta itt valamelyik troll. Pedig ez nem egészen igaz, ez inkább csak azoknál állja meg a helyét akik szegények ÉS gyereket vállaltak, ráadásul egy már ránézésre is erre alkalmatlan férjjel aki le is lépett amint lehetett és így maradt az egyedülálló szülőség. Na, ők tényleg a túlélésért küzdenek, ami nem is egyszerű a számukra.

2021. okt. 31. 22:29
 37/62 anonim ***** válasza:
100%
36: Arra gondoltam főként, hogy ez mentalitás kérdése, kiben milyen "fontossági sorrend" vagy életvitel rögzül be. Ma már hálistennek anyagilag bőven megengedhetném a nyaralásokat, mégsem teszem mert egyáltalán nem érdekel. Akinél gyerekkorban berögzült, hogy "ez kötelező eleme az életnek", azzal ez csak konfliktusokhoz vezetne.
2021. okt. 31. 22:37
 38/62 anonim ***** válasza:

#4: " pár rövid belföldi, pár évente egy külföldi nyaralás belefér,"

Ez pont a polgári élet.

2021. okt. 31. 22:40
 39/62 anonim ***** válasza:
66%

Aha, Magyarországon, ahol olyan szinten emelkednek az árak, hogy az ország nagy része csak küszködve tudja kihuzni a hónap végéig, a nőknek nem elég a kényelmes élet, hanem egyenesen luxust akarnak. Mindegyik. Ami teljesen reális...

Na gondold végig újra.

2021. okt. 31. 23:41
 40/62 anonim ***** válasza:
22%

Hasonló a hasonlóval. Én jobb körülmények között vagyok, de nem gazdag. De nem tervezek feljebb kapaszkodni, mert úgy érzem az nem az én világom és más körülmények közül jöttünk, habár ha úgy volna én megtetszenék egy "felsőbb kategóriás" férfinek, fogadnám is, meg nem is a közeledését /párkapcsolatot értek ez alatt/ tetszene hogy tetszem, de ott lenne az is hogy "nem egy körből jövünk".

Szerintem az a baj most, hogy aki "alul van" az többet mutat mint ami, vagy akar mutatni, de amióta világ világ van az alsó kategória, és van a felső kategória.

Azért az ilyen nőkön látszik is, akik a semmiből jöttek szóval pénzbe kerül, de akkor is látszik a "proliság" mert egyszerűen túlzásba viszi, mert pénzhez jutott, vagy megjobban kihozza belőle a proli származást. És van olyan is, aki kitanulja amikor pénzhez jutott, de ízléses lesz, kikaparkodik a proliságból. Azt mondom mindenkinek ott van a helye ahol, ha más útján akar kitörni.

De az más ha tanul valaki és keményen dolgozik és igy lesz a felsőbb szinten.

2021. okt. 31. 23:58
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!