Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Léteznek még egyszerűbb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek még egyszerűbb lányok, akik el tudnának képzelni maguknak egy szimpla átlagos polgári életet?

Figyelt kérdés

#átlag #polgári lét
2021. okt. 31. 20:40
1 2 3 4 5 6 7
 11/62 anonim ***** válasza:
84%

Jah az lemaradt léteznek ilyenek.

Egy baratnom anyukaja egyedül nevelte 3-an voltak testvérek. Most ez a barátnőm középvezető, egy multinál jó fizetéssel. De sosem nyaral céges wellnes bulin volt max, de nem nyaral mert nem nem érdekli … nem hiányzik neki mivel sosem járt 26 évig.

2021. okt. 31. 20:58
 12/62 anonim ***** válasza:
81%

Ok, a 4-es válasz alapján nem ugyanazt gondoljuk polgári élet alatt...

A polgár szót alapvetően városi lakosságra szoktuk használni, akik vagy valami szellemi munkát végeznek vagy kereskednek. Tehát a városi munkásságnál azért jobb módúak általában, meg hát tanultak.

2021. okt. 31. 20:58
 13/62 anonim ***** válasza:
87%

Bocs, kérdező, de amit te polgári életnek tartasz, az nekem is proli, ahogy már mások írták. A rémálmaimban se jöjjön elő az az élet amit egy hozzád hasonló mellett kellene élnem. Soha nem éltem olyat és nem is akarok. Nem is vagyok rászorulva. Se gyerekkoromban, se később pár évig egyedül, majd a hosszú kapcsolatomban, se utána nem kellett így élnem. És ehhez találtam új társat.

Nem gáz ha valaki olyan helyzetben van mint te, de azzal nem egymást keressük.

2021. okt. 31. 21:15
 14/62 anonim ***** válasza:
94%
Hogyne léteznének, csak azokat emberszámba sem veszed.Ők azok, akik egyszerű, turkálós ruhákban járnak, azokból sincs nekik sok féle.Nem járnak fodrászhoz, kozmetikushoz, körmöshöz, nem sminkelik magukat, nem hordanak ékszereket, nem járnak szórakozni.Ledolgozzák a kis munkájukat, aztán hazamennek kuporgatni, nyomorogni.
2021. okt. 31. 21:20
 15/62 anonim ***** válasza:
47%
Öcsi, elvagy tévedve ez a gyakorikérdések, ahol "alaphangon" mindenki félmillát keres 4 órás részmunkaidővel, otthonról végezve. Itt még a régi "nagypolgári lét" is "szánalmas minimum" a 9 szobával, teljes cselédséggel és örökölt rangokkal. Magyarország nagyít hasíthat, ha ilyen sok a nagyon gazdag ember, csak egy ilyen kicsi oldalon összesűrítve. Szaúd-Arábia és Svájc irigykedhet.
2021. okt. 31. 21:23
 16/62 anonim ***** válasza:
2%

De hány éves palitól várjátok a JÓ életet?

Valós példa! Öcsém. Havi 600 + juttatások, olyan 700 fizuval. Most 28. Van kocsija, meg lakása, de a fizuja elég jelentős része a részletekre megy.

2021. okt. 31. 21:23
 17/62 anonim ***** válasza:
97%
De ugye akiknek olyan nő kell, akinek megfelel a csóróság meg a kuporgatás, az olyan nőket keres, akik külsőre lepukkantak, belsőre megkeseredettek, állandóan szomorúak, soha nincs kedvük szexelni és nem is akarnak gyereket?Mert a csóróságban se gyerekre, se szépségre nem telik.A csórósággal meg együttjár az állandó rossz kedv, a libidó hiánya.
2021. okt. 31. 21:33
 18/62 anonim ***** válasza:
93%

16, párom 35 éves, ha minden jól megy 3-4 évre vagyunk a gyerektől (én 25 vagyok, pár éve kezdtem dolgozni). Van kocsija, háza és nyögi a ház részleteit. Nekem folyamatosan nő a fizetésem, igyekszem plusz munkákat vállalni, továbbképzésekkel, plusz képesítésekkel egy kielégítő szintre hozni. Így nekem pl teljesen jó ahol vagyunk.

Mire a gyermek akkora lesz, hogy el lehessen menni vele hosszabb utakra, bőven ott leszünk anyagilag, ahol szerintem tökéletes.

Nekem van olyan szerencsés a helyzetem, hogy a családomtól kaptam egy panel lakást, amit ki tudok adni majd, így abból is lesz bevételem és később szeretnék még minimum 1 lakást venni és kiadni, hogy legyen passzív bevétel bármi is történjen és később a leendő gyermeknek is legyen indulási alap. Jelenleg egy relatíve gyenge fizetésből is fönn tartom magam és egy autót és van pénzem nyaralni. Ketten ennél sokkal többre jutunk, majd, főleg, hogy anyagilag folyamatosan erősödünk mindketten. Messze nem gazdagság az, ami a "JÓ élet".

Az öcséd nagyon jól csinálja a dolgait, legyél rá büszke.

2021. okt. 31. 21:34
 19/62 anonim ***** válasza:
94%
17 ja hát ez az, csakhogy a kuporgatós inceleknek luxusnő kéne úgy, hogy ne csak nekik ne kelljen költeniük rá, hanem a nő se költsön magára, nulla forintból legyen címlapkész csodanő 😂
2021. okt. 31. 21:35
 20/62 anonim ***** válasza:
96%
19 Azt kihagytad, hogy a nő lehet milliomos.Az nem baj, ha őket eltartja.
2021. okt. 31. 21:41
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!