Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka, hogy ezek után eltűnt?
Figyelt kérdés
Elkezdtünk a neten beszélgetni közös érdeklődési kör alapján. Sokszor írta, hogy számíthatok rá, bármikor meglátogathatom. Találkoztunk is, nem nála, hanem nyilvános helyen. Úgy tűnt jól megértjük egymást. Először úgy gondoltam barátság, de többször említette, hogy komoly kapcsolatra is eltud képzelni. A találkozás után is hasonló pozitív dolgokat írt, mint előtte. Aztán egyszer csak az egyik üzenetemre nem válaszolt. Később többször írtam, de azóta se hallottam róla. Ilyenkor mi van? Mivel 30 év felettiek vagyunk írtam legalább írja meg mi a probléma bármi is az, de nem válaszol. /F2021. okt. 30. 18:09
11/13 anonim válasza:
Sírok a röhögéstől xDDD
Köszönöm a helyi incel csordának, hogy megint megnevettetett ezekkel az agyszüleményekkel.
Amúgy hogy normális (bár sajnos nem sokat segítő) választ is kapj: tényleg kb bármi lehet - vagy szándékosan ghostingolt, vagy történt vele valami. Nehéz ügy ez, nem tud az ember ilyenkor okos lenni.
12/13 anonim válasza:
A saját szemszögedből teljesen mindegy hogy azért pattintott le mert közben összejött mással, vagy mert "csak" nem érdekled. Akkor jársz el helyesen ha nem lamentálsz tovább a miérteken, nem az Fb-jét nézegeted mint valami nyomozó, hanem elfelejted és továbblépsz.
13/13 anonim válasza:
Igazából teljesen mindegy, hány éves, mi az indoka, egyszerűen csak egy jellemtelen ribizli és pont. Nem érdemli meg, hogy rajta rugózz, hiszen annyiba nem néz, hogy kifejtse, mi a probléma. Jobb, ha elfelejted!
Írom ezt nőként.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!