Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka, hogy ezek után eltűnt?
Mentális betegség esetleg? Depressziósok is megzuhanhatnak annyira (terápia nélkül főleg), hogy teljesen bezáródnak, és nem bírnak fenntartani egy kapcsolatot.
Vagy valamit durván félreértett és besértődött.
Esetleg covidos lett és kórházba került.
Vagy tényleg betalált nála a nsgy szerelem valaki más által és kínosnak érzi vállalni, mert azt hiszi, elítéled.
Ha kaladnak induló dolog lett volna, vagy fiatalabb lenne, akkor nem lepődnék meg, hogy eltűnik. Szerintem alap, hogy egy bizonyos kor felett, vagy aki komolyabban veszi a másikat legalább megírja, hogy bocs, de ez vagy az van. De szerintem ez így tiszteletlenség.
Tudtommal nem bántottam meg az ég világon semmivel és rá is kérdeztem, de ugye nincs válasz. Nem házas, ez biztos. Persze megismerkedhetett valakivel mögöttem, nem tudom, igaz nem olyan tipusank ismertem meg, aki nagy ismerkedő lenne. Ha covidos lenne, akkor nem posztolna a facebookon.
Elvàgtad magad valamivel
De sok oka lehet , csak írtam eggyel többet
Azóta felmentek a benzinárak! Őt elüthette egy repülő, vagy leeshetett a pálmafáról esetleg elkapta egy kaszáspók. De lehet, hogy csak annyi történt, hogy időközben elkezdett dumcsizni egy másik pasival, aki azóta már gerincre is vágta. A pénz nagy úr, 30 fölött már nem olyan magas a léc, mint a huszonéveseknél, de a kocsi-lakás-qrvasokpénz szentháromsága még mindig aduász és a nők azonnal fekszenek egy BMWs/Audis vagy motoros (nem Romett kadett, Simson vagy Kawa) képes pasinak. Főleg, ha ezt a dumát lövi el, hogy "számíthatsz rám, bármikor meglátogathatsz" - akinek esze van azonnal él a lehetőséggel és egy este 21:00-ás időpontban, mikor már csipketangában melltartó nélkül egy fehér pólóban mászkál otthon .... 21:10-re már a csaj vagy szájat öblít, vagy a rötyin gubbaszt és nyomja ki magából a belelőtt lét (az ilyenek nem szaroznak gumival, natúrban szeretik a brét).
Mivel láthatóan könnyűvérő és valószínűleg ingatag (félrelépős) típus, azt mondom; sose bánd! Posztolj valami képet, amin gazdagnak tűnsz, ha rádír verj alá Te is, de hosszútávban semmi eserte se tervezz Vele. 10-12 partontól többet egy ilyen céda sem ér!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!