Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi lehet az oka, hogy ezek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet az oka, hogy ezek után eltűnt?

Figyelt kérdés
Elkezdtünk a neten beszélgetni közös érdeklődési kör alapján. Sokszor írta, hogy számíthatok rá, bármikor meglátogathatom. Találkoztunk is, nem nála, hanem nyilvános helyen. Úgy tűnt jól megértjük egymást. Először úgy gondoltam barátság, de többször említette, hogy komoly kapcsolatra is eltud képzelni. A találkozás után is hasonló pozitív dolgokat írt, mint előtte. Aztán egyszer csak az egyik üzenetemre nem válaszolt. Később többször írtam, de azóta se hallottam róla. Ilyenkor mi van? Mivel 30 év felettiek vagyunk írtam legalább írja meg mi a probléma bármi is az, de nem válaszol. /F
2021. okt. 30. 18:09
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
11%
Vagy megsértődött rád valamin, vagy ráírt valamelyik lapátállú, és most boldog annak a hetedik számú ágyasaként.
2021. okt. 30. 18:13
 2/13 anonim ***** válasza:
76%
Valószínű, hogy van más, aki jobban bejött neki és nincs bátorsága megírni neked, hogy mi a helyzet. Ezt engedd el.
2021. okt. 30. 18:15
 3/13 anonim ***** válasza:
76%
Nem lehet, hogy esetleg házas és éppen hullámvölgyben voltak és kellett egy kis másik férfi, aki egy kicsit legyezgeti az önbizalmát? Mindenféle rosszindulat nélkül. Ismerőskörből jött az ötlet...
2021. okt. 30. 18:17
 4/13 anonim ***** válasza:
81%

Mentális betegség esetleg? Depressziósok is megzuhanhatnak annyira (terápia nélkül főleg), hogy teljesen bezáródnak, és nem bírnak fenntartani egy kapcsolatot.

Vagy valamit durván félreértett és besértődött.

Esetleg covidos lett és kórházba került.

Vagy tényleg betalált nála a nsgy szerelem valaki más által és kínosnak érzi vállalni, mert azt hiszi, elítéled.

2021. okt. 30. 18:31
 5/13 A kérdező kommentje:

Ha kaladnak induló dolog lett volna, vagy fiatalabb lenne, akkor nem lepődnék meg, hogy eltűnik. Szerintem alap, hogy egy bizonyos kor felett, vagy aki komolyabban veszi a másikat legalább megírja, hogy bocs, de ez vagy az van. De szerintem ez így tiszteletlenség.

Tudtommal nem bántottam meg az ég világon semmivel és rá is kérdeztem, de ugye nincs válasz. Nem házas, ez biztos. Persze megismerkedhetett valakivel mögöttem, nem tudom, igaz nem olyan tipusank ismertem meg, aki nagy ismerkedő lenne. Ha covidos lenne, akkor nem posztolna a facebookon.

2021. okt. 30. 18:40
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Ezt nem írtad, hogy fb-n rendszeresen posztol. Akkor egy nívótlan liba, ne haragudj, amiért ezt mondom. Én is nő vagyok, de ilyet, így.... ez gáz.
2021. okt. 30. 18:44
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Elvàgtad magad valamivel

De sok oka lehet , csak írtam eggyel többet

2021. okt. 30. 19:28
 8/13 anonim ***** válasza:
0%
#1: Megalapozott
2021. okt. 30. 19:33
 9/13 anonim ***** válasza:
0%

Azóta felmentek a benzinárak! Őt elüthette egy repülő, vagy leeshetett a pálmafáról esetleg elkapta egy kaszáspók. De lehet, hogy csak annyi történt, hogy időközben elkezdett dumcsizni egy másik pasival, aki azóta már gerincre is vágta. A pénz nagy úr, 30 fölött már nem olyan magas a léc, mint a huszonéveseknél, de a kocsi-lakás-qrvasokpénz szentháromsága még mindig aduász és a nők azonnal fekszenek egy BMWs/Audis vagy motoros (nem Romett kadett, Simson vagy Kawa) képes pasinak. Főleg, ha ezt a dumát lövi el, hogy "számíthatsz rám, bármikor meglátogathatsz" - akinek esze van azonnal él a lehetőséggel és egy este 21:00-ás időpontban, mikor már csipketangában melltartó nélkül egy fehér pólóban mászkál otthon .... 21:10-re már a csaj vagy szájat öblít, vagy a rötyin gubbaszt és nyomja ki magából a belelőtt lét (az ilyenek nem szaroznak gumival, natúrban szeretik a brét).

Mivel láthatóan könnyűvérő és valószínűleg ingatag (félrelépős) típus, azt mondom; sose bánd! Posztolj valami képet, amin gazdagnak tűnsz, ha rádír verj alá Te is, de hosszútávban semmi eserte se tervezz Vele. 10-12 partontól többet egy ilyen céda sem ér!

2021. okt. 30. 19:45
 10/13 anonim ***** válasza:
68%
Vagy már eleve nem is érdekelted igazán, csak a szavak voltak nagyok. Személyes vélemény, hogy az ilyen kedves szavak inkább rosszat mint jót jelentenek, mert ha egy nő ennyire meg akar bizonyosítani, az fura.. ezeket nem mondani szokás, hanem alakul magától. Nekem kicsit az a kép rajzolódik ki, hogy normális vagy, ő viszont nem erre bukik és mivel stabilan ott voltál, nem volt elég izgalmas ez neki, meggondolta magát úgymond és már egyébként sem gondolta komolyan a kapcsolat dolgot vagy a másik, hogy melletted valaki mással is beszélt és ő volt az első számú célpont, elkezdtek vele alakulni a dolgok és téged dobott. Bármelyik is, nem tisztességes, és én azért tippelek ezekre mert fiatalabb koromban csináltam ugyanilyet.
2021. okt. 30. 20:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!