Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen lehetetlen keresztyénként párt találni? Ill egyáltalán ismerkedni is.
Figyelt kérdés
A gyüliben csak idősek vannak, társkeresőn ezzel kb kiröhögnek, munkában esélytelen. Nem az a legfőbb baj, hogy párt választani nem tudok, hanem még csak megismerni sincs lehetőség, találkozni olyannal aki szintén református, protestáns értékrend szerint képzeli el a jövőjét, családban. Ha van is ők meg kifejezetten “anyámasszony katonái”, anyuci kisfiai…. Tényleg nincs egy igazi férfi az egyházunk köreiben? Kezd kicsit csalódottá tenni… Szerintetek? Sokat várunk mi keresztyén lányok?2021. okt. 25. 21:58
61/89 anonim válasza:
Éppen eleget tudunk róla, ezért nem is akarok vele azonosulni teljesen, mert a mai világban már semmi értelme nincs.
62/89 anonim válasza:
Ezt a keresztényi szeretetben írtad, ugye? :D
63/89 anonim válasza:
na ja ez a keresztény "szeretet"
64/89 anonim válasza:
Talán mert ez a társadalom nem olyan, mint ahogyan azt Viktorta mondja, hogy full vallásosak lennének a lakosai.
65/89 anonim válasza:
Szerintem a kérdezőn kívül más sem kíváncsi a gagyi ferdítésedre meg a saját olvasatodra. Érdemben nem tudsz hozzászólni de itt vergődsz a saját igazadat mantrázva hátha egy ketten még meg tudják támogatni a hülyeségedet. Ez nem a tipik keresztény válasz mert sokan nem tudják megvédeni magukat és inkább bele se mennek ilyenbe. Na az nem én vagyok. Javaslom a vallás témakört de szerintem jól ismered mert hasonló agykapacitású emberekkel van tele. Jó szórakozást ott. BB
66/89 anonim válasza:
hogyan tudjuk kideríteni melyikünknek van igaza?
68/89 anonim válasza:
Nekem nem ír valaki? Nem kell vallásosnak lennie. 29F
De lány legyen :D
69/89 anonim válasza:
Nekem nem kéne ilyen Lyézus imádó szuka.
70/89 anonim válasza:
igen az a buta meg kevés az agykapacitása, aki kérdez meg biztos akar lenni abban amiben hisz
itt is a keresztény "szeretetet" látom előbújni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!