Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen lehetetlen keresztyénként párt találni? Ill egyáltalán ismerkedni is.
#46 (nem a 45-ös vagyok)
Ezeket a parancsolatokat Isten a testi zsidóságnak adta és azóta már Jézus megváltoztatta. Isten nem parancsol nekünk rabszolgatartást.
Én azt mondom, hogy élje mindenki úgy az életét, ahogy akarja, ahogy szeretné elképzelni.
De ezt a túlfűtött istenhitet, amit egyesek tényleg úgy tartanak be az élet minden egyes területén, többek között a párkapcsolat, házasság terén is, ezt egyszerűen nem tudom megérteni.
Miért kell egy olyan könyvnek hinni, amikkel manapság az emberek nagyrésze egyáltalán nem akar azonosulni, mert nem látja értelmét?
#53 vagyok.
Ez az én véleményem.
A magánéletem, az esetleges családalapításom normáit nem egy olyan dolognak vetem alá, ami nem is biztos, hogy megtörtént, hanem inkább a gondolkodás, érzelmek és szeretet alapján.
ez a te véleményed, nem tudod bebizonyítani, hogy a vallásod picit is szilárd lábakon áll
sőt kereszténységen belül több száz ha nem ezer ág van
miért pont neked lenne igazad?
mellesleg szerintem akkor sem volt morális a rabszolgatartás, az öljünk meg népeket isten parancsolatára és tartsuk meg a fiatal szüzeket magunknak
komoly gondok vannak
#53-54
Pont ugyanígy gondolom.
Alap értékrend kell hogy legyen az emberben, de az elvakultsággal én sem értek egyet.
ez egy fórum itt az válaszol annak aki akar
mellesleg csak mondok dolgokat, amik eléggé borzasztóak és a keresztények próbálják takargatni
mi ebben a probléma? szerintem ha beszélhetünk dolgokról az pozitív
mellesleg a kijelentésem még mindig áll
nem értem miért kell egyből a másikat támadni mert más szavakkal elmondom ami a bibliában van, de beilleszthetem az egész idézetet is, ha akrjátok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!