Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen lehetetlen keresztyénként párt találni? Ill egyáltalán ismerkedni is.
az érdekkapcsolatnak mi a definíciója?
mert csak az érdekházasságot ismerem, de ezeknek semmi köze sincs a házassághoz
az hogy megpróbálok barátnőt keresni az mitől érdekkapcsolat? :D
Barátom, te nagyon nem vagy képben az élettel.
Az a furcsa, hogy ezt az általánosítást már más "keresztény" emberektől is hallottam/olvastam.
Erről beszélek, ez a szektás gondolkodás.
Érdekkapcsolat alatt nem a klasszikus olyan házasságot értem, amikor a felek tudatosan a pénz miatt házasodnak össze. Inkább arra gondolok, amikor főképp fiatalok között azért keresnek csak párt maguknak, mert egyedül vannak és, hogy legyen. Tehát a kapcsolat miatt akarják a személyt és nem a személy miatt a kapcsolatot.
Neked az a szektás gondolkodás, ha valaki valamilyen céllal éli az életét? Az a sajnos hogy ma már a tanúlt elvileg mūvelt emberek is tróger hányadék életet életet. Ennyit is romlott az emberi szinvonal mondjuk 20 év alatt.
De szerintem a szekta szó fogalmával sem vagy tisztában. Mert a szekta az a tanitás ami a bibliának ellentmond. Ha mondjuk pápa kijelenti hogy holnaptól meleg is házasodhatnak akkor nyugodtan mondhatod rájuk hogy a katolikus vallás szekta. Vagy mondjuk kijelenti a biblia ne fogj fegyvert és te rendõrnek mész de te katolikusnak vallod magad akkor te szektás vagy. De ha te kijelented hogy nem szeged meg a 10 parancsolatot , nem szexelsz házasság elõtt mert az būn, de éppen nem taetozol semmilyen felekezethez akkor nem vagy szektás.
Érdekkekapcsolatok azok mikor csak a szex miatt keresel magadnak párt. Ennyi. Udvarolj egy lánynak 1 évig hogy nem fekteted meg és majd elveszed, akkor azt mondom ember vagy kiálltátok a próbát megérdemlitek egymást. De hogy itt bevett szokás hogy az már nagyszó ha valaki 1 évig együtt jár valakivel. Nem, nem udvarlás természtesen, szex meg minden, csak 1 évig élig egymást aztán annyi. Kérden én egy ilyen társadom milyen családi képpel rendelkezik, egyáltalán meg van e az emberekben él e normális kép a családról. Nem. Sajnos. Nem. A mai modern társadalom 90% nem alkalmas nemca házasságra a párkapcsolatra sem. És miért nem? Mert minden élményét élni akarják az emberek a házasságnak, ami sokaknak csak a szexig terjed, és felelõséget terhet vállalni kötelezettséget vállani már nem.
Persze hogy könyebb egy lányt megfektetni mint évekig udvarolni majd házasodni, na de hát az férfit kiván nem hímet, ez a külömbség
Amugy meg ha rágörcsölsz hogy nincs barátod tuti nem lesz, az ugy szokott lenni, váratlanúl ér majd, szerinted engem nem piszkálnak hogy 26 leszek aztán nincs nõm.? Meg nagyfater hogy mikor nõsülõk már xD
Ez van majd lesz, kitartást neked, nemtudom milyen szinten keresel párt milyen erkölcsi norma szerint, de tuti van, számodra is van, meg lesz az, légy türelmes azt kivánom.
még mindig nem mondtál semmit
az ha én egyedül vagyok és nincs senkim, se családom se egyéb, akkor én önző vagyok, ha párt akarok keresni?
hát bajok vannak
"Például hogy addig nem veszti el a szüzességét, amíg meg nem házasodik, több gyermeket akar, nem akar elválni, blablabla..
Ezek nagyon sok jóra nem vezetnek hosszútávon, mert tökéletes kapcsolat/házasság nem létezik."
de létezik, miért ne létezhetne? csak mindig tenni kell érte :) és szeretni egymást 29f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!