Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen lehetetlen keresztyénként párt találni? Ill egyáltalán ismerkedni is.
Én 30 vagyok feleségem 37. Õ nagyon vallásos volt, nem feküdt le velem mig el nem vettem. Ez volt 7 éve és együtt vagyunk házasokként Van azóta 1 kislányunk. Mindenki megtalálja a párját.
Az õszinteség fontos meg az önzetlenség a házasságban. Önfelálkozás. Szeresd feleséged mint önmagad sõt még jobban. Biblia is ezt irja. Ezt mindent elmond.
a biblia azt is mondja, hogy kövezd meg a melegeket
vagy csak egyszerűen pusztítsd el őket
hogyan tarts rabszolgát
a nő nem ér annyit, mint a férfi
a nők alá vannak rendelve a férjüknek és pl. ha bíróságon vagy, akkor egy férfi szava többet ér, mint egy nőé
nők nem taníthatnak templomban
ha jót akarsz a gyerekednek addig ütheted amíg akarod, mert nem lesz semmi baja tőle
és még sorolhatnám
33# Amikor a Biblia íródott, valóban nem létezett női egyenjogúság abban az (egyébként mára elfajult) formában, amelyben ma divatos beszélni róla. De ezen miért kell csodálkozni? A többi, amit írsz, baromság, ilyeneket nem ír a Biblia. Sőt, mivel mindenki "Isten gyermeke", így a nő sem ér kevesebbet a férfinál. Két teljesen más történeti és eszmei korban vannak ezek a fogalmak, nem lehet őket kontextus nélkül értelmezni.
35# Ez ilyen "köszönjük Emese" kategória. Neked nem kell, oké, másnak meg igen. A két egymást kizáró vágynak egyszerűen nincs keresztmetszete. Probléma...?
Én ezt nem mondtam. Semmi baj nincs azzal, ha valaki egyedül van és párt keres. Én azt mondom csak, hogy az üdvösségem feltétele nem a pártalálás, ezért nem próbálkozok vele, de nem is utasítanám vissza.
Meg arra is gondolok, amit az egyik másik válaszoló mondott, hogy a fiataloknál gyakori ez a rózsaszín köd, amit szerelemnek neveznek, de nem tart sokáig, meg lehet nem is igazi. De mivel nem volt még barátnőm, ezért nem tudom mit éreznek, ezért is mondtam, hogy fel lehet világosítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!