Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A normik és chadek miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A normik és chadek miért nem akarják megérteni, hogy a csajozási sikeresség kizárólag a külsőn múlik?

Figyelt kérdés

Tehát azon srácokat számítva akik próbálkoznak, csak a külső fog dönteni arról, hogy sikerül becsajozniuk vagy sem!

Ezt miért annyira nehéz felfogni?

Fontos nekik abban a hitbe élni, hogy valamit jól csinálnak és nem csupán biológiailag predesztinált sorsot élnek?

2021. okt. 20. 10:55
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/89 Wadmalac ***** válasza:
#52 tanácsai megszívlelendőek.
2021. okt. 21. 15:15
 62/89 A kérdező kommentje:

60

De nem érzed képmutatásnak ezt, hogy nekem ezt tanácsolod miközben te 48’évesen a 20 évesek közül válogatsz. Én azért egy jó 15-össel fiatalabb vagyok.

2021. okt. 21. 15:52
 63/89 anonim ***** válasza:
100%

"Egy dolgot szögezzünk le! Nem ismerjük egymást, jó? Nem engedheted meg magadnak, hogy itt jellemezgess és nevezgess."

Ha te megengedheted magadnak, hogy a Tudományok kategóriát spammeld ezzel a szarral minden nap, akkor mi is megengedhetjük magunknak, hogy annak nevezzünk ami vagy, egy degenerált gyökér incelnek.

2021. okt. 21. 16:14
 64/89 anonim ***** válasza:
Ha az incelek alanyi jogon akarnak maguknak nőt, mert ők rondának tartják magukat ahhoz hogy csajozzanak, akkor én alanyi jogon akarom magamnak a havi fizetésemet, mert én meg túl rondának tartom magam ahhoz, hogy dolgozzak.
2021. okt. 21. 16:31
 65/89 A kérdező kommentje:

63

De mi ebben a szar? Az, hogy végre tudományosan bizonyítottá szeretnénk tenni, hogy a külső adja a szexuális vonzalmat és semmi más? Jaj Istenem, elnézést kérek.

2021. okt. 21. 16:34
 66/89 anonim ***** válasza:

"De mi ebben a szar? Az, hogy végre tudományosan bizonyítottá szeretnénk tenni, hogy a külső adja a szexuális vonzalmat és semmi más? Jaj Istenem, elnézést kérek."

Én meg tudományosan bizonyítottá akarom tenni, hogy ha éjjel nappal csokit zabál az ember, az egy teljes körű, egészséges étrend. Kb ugyanannyi értelme lenne...

2021. okt. 21. 16:37
 67/89 A kérdező kommentje:

66

Te hülye vagy. A csokizabálás egyéni döntés, a külsőd meg nem, de predesztinál bizonyos élettapasztalatokra, hierarchiára!

2021. okt. 21. 16:39
 68/89 anonim ***** válasza:
100%

"A csokizabálás egyéni döntés, a külsőd meg nem"

Egyrészt a külsőddel kapcsolatban is rengeteg dolog egyéni döntés kérdése (meg persze hogy hajlandó vagy-e felemelni a valagad, hogy tegyél érte).

Másrészt az analógia értelemszerűen arra vonatkozott, hogy mekkora ostobaság megpróbálni tudományosként erőltetni valamit, amiknek irdatlan mennyiségű gyakorlati példa mond ellent.

2021. okt. 21. 16:44
 69/89 A kérdező kommentje:

68

1-2% kivétel nem irdatlan mennyiség.

A szép lányok általában modell srácokkal szaladgálnak, átlagosok átlagossal, csúnyák csúnyával vagy magányosan.

2021. okt. 21. 16:47
 70/89 anonim ***** válasza:

69

És? Suba a subához, guba a gubához..

2021. okt. 21. 16:50
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!