Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A normik és chadek miért nem akarják megérteni, hogy a csajozási sikeresség kizárólag a külsőn múlik?
Tehát azon srácokat számítva akik próbálkoznak, csak a külső fog dönteni arról, hogy sikerül becsajozniuk vagy sem!
Ezt miért annyira nehéz felfogni?
Fontos nekik abban a hitbe élni, hogy valamit jól csinálnak és nem csupán biológiailag predesztinált sorsot élnek?
42
Nem. Mert férfiak arcának “minősége” többet nyom a latban a nők szemében, míg a férfiak szépnek találják a női arcok minimum 80%-át!
"Mert férfiak arcának “minősége” többet nyom a latban a nők szemében, míg a férfiak szépnek találják a női arcok minimum 80%-át!"
A mesevilágodban lehet, a valóságban ez sem így működik.
Hagyjuk már ezt a baromságot...
A nők is emberek, emberi igényekkel. A férfiak többsége is válogat és nagyon jól teszi. Az a szomorú, hogy egyeseknek mindegy, csak lyuk legyen. Az igénytelenségen nincs mire büszkének lenni, ez szégyen.
Menthetetlen. Eldöntötte, hogy esélytelen, mert egyszerűbb, kényelmesebb panaszkodni, mint értelmesen tenni ellene.
Sokkal jobbat akar kapni, mint amit érdemel, amit érdemelne, mert egyenértékű ővele, az nem kell neki.
Ennyi, egyedül fogod leélni az életed és ezt te okozod magadnak.
46
“Sokkal jobbat akar kapni, mint amit érdemel, amit érdemelne, mert egyenértékű ővele, az nem kell neki.“
És ezt te írod, miközben 48 évesen a kiszemelted 24 éves szép lány. Miért gondolod, hogy te megérdemled őt tehát?
“Menthetetlen. Eldöntötte, hogy esélytelen, mert egyszerűbb, kényelmesebb panaszkodni, mint értelmesen tenni ellene.“
Azt hiszem már az is le volt írva, hogy voltak próbálkozások, többnyire online. Élőben kevesebb, mivel érdeklődési jelek nélkül nem megyek oda én senkihez! A haverjaimmal rendszeresen szemeznek és rájuk mosolyognak, olykor még beszélgetést is kezdeményeznek. Brutálisan megsemmisítő érzés látni a különbséget abban, ahogy rájuk és ahogy rám reagálnak. Plusz a Tinderen szerintem minden csúnya pasas letesztelte már, hogy nem emberileg van velük baj, és nem is a személyiségükkel. És tudom legbelül, hogy emberileg nincs velem semmi gond, az értékrendem rendben van. Én sem vágynék többre mint más!!!
Érdekes amit a hatos írt.
Vannak női barátaim, akik azért barátok mert nem akartak/akarnak tőlem semmit. Soha nem lett kapcsolatom női "barátokkal", csak akivel alapból úgy kezdtem az ismerkedést, hogy párt keres.
Pedig volt akinek meghallgattam minden baját, rengeteget segítettem neki, gyakorlatilag a párja helyett ha annak épp nem volt "kedve" segítettem. Amikor pedig szakítottak akkor is ott voltam, vigasztaltam. Már azt hittem lehet lesz valami és rákérdeztem, azt a választ kaptam ,hogy maradjunk csak barátok, és most egyedül szeretne lenni. Persze nem sokkal később összejött mással akit egyáltalán nem ismert, akkor szakítottam meg a kapcsolatot, mert nem kívántam tovább a papucs lábtörlő szerepét betölteni...
"És ezt te írod, miközben 48 évesen a kiszemelted 24 éves szép lány. Miért gondolod, hogy te megérdemled őt tehát?"
Ezt majd a nő eldönti. Tudod a valóságban ez így működik, a nők is emberek, szabad akarattal.
"És tudom legbelül, hogy emberileg nincs velem semmi gond, az értékrendem rendben van."
Ezt ugye te sem gondoltad komolyan? Mindenki mást hibáztató, mártírkodó, lusta, gyenge felfogóképességű, hisztis lúzer vagy. Gyakorlatilag mindegy a kinézeted, mert a belsődtől sírva menekülne bármilyen nő akinek egy minimális önbecsülése is van.
De gyanítom még ezt sem fogod felfogni, hanem továbbra is játszod majd az áldozatot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!