Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A normik és chadek miért nem akarják megérteni, hogy a csajozási sikeresség kizárólag a külsőn múlik?
Tehát azon srácokat számítva akik próbálkoznak, csak a külső fog dönteni arról, hogy sikerül becsajozniuk vagy sem!
Ezt miért annyira nehéz felfogni?
Fontos nekik abban a hitbe élni, hogy valamit jól csinálnak és nem csupán biológiailag predesztinált sorsot élnek?
A külső IS számít. De én biztos nem kezdenék olyan sráccal, aki egy nulla.
Ui. Ha a Tinderen ismerkedsz az a Te bajod, ne húzd rá a nyomorod az egész világra. :)
"De én biztos nem kezdenék olyan sráccal, aki egy nulla."
EZT részletezd neki, légy szíves, női szemel, hogy ez mit takar.
Hogy felfogja, hogy nem (csak) a külső számít, és hogy valószínűleg nála, náluk sem az a fő hiba.
A főkérdés kb. ilyen: "Az orvosok és az ápolók miért nem akarják megérteni, hogy én vagyok Napóleon? Kicsi vagyok, korabeli egyenruhám és nagy kalapom is van, a kabátba dugom az egyik kezem, minden stimmel. Ezt miért olyan nehéz felfogni?"
Értem én, hogy sokkal könnyebb hinni egy olyan dologban, amit fent leírtál, és másokra mutogatni, csak ez már a téveszmés zavar határát súrolja.
"A téveszmés zavar elsődleges, jóllehet nem kizárólagos tünete az ellenálló, megingathatatlan téveszme. [...] A téveszmék állandóak, és a schizophreniában észleltektől eltérően világosak és rendezettek. A beteg alkalmazkodik a téveszméjéhez, de a személyisége változatlan marad. A betegek gyakran túlérzékenyek és gyanakvóak, ami szociális elszigetelődéshez vezethet."
Legkevésbé a külső számít!
Előbb lesz egy évekig tartó mély barátságból sírig tartó házasság és család, mint egy szexuálisan túlfűtött éjszakából tartós kapcsolat!
Ezen típusú emberekről társaságban is süt ez a mentalitás - ez pedig visszataszító, undorító egy nő számára. Persze hogy nem állunk szóba ilyen kisugárzású férfiakkal - messze elkerüljük őket!
Ahelyett, hogy sebeiket nyalogatva önsajnálatba merülnek, fogadnának inkább örökbe pl. egy kutyát - ennek több haszna is lenne:
1. megmentenének egy állatot (akár az elaltatástól)
2. más élőlény igényeivel kezdenének el foglalkozni, felelősséget vállalni (személyiség formálódás)
3. kimozdulnának a (Tinder és társai mellől) a való világba - sétáltatás okán - így lehetőségük lenne valódi emberi kapcsolatokat kialakítani, építeni, ezáltal esélyt adhatnának maguknak - kölcsönösségen, szereteten, tiszteleten alapuló - normális emberi kapcsolatok kialakítására...
"Fontos nekik abban a hitbe élni, hogy valamit jól csinálnak és nem csupán biológiailag predesztinált sorsot élnek?"
Ha szerinted biológiailag predesztinált a sorsunk, akkor mit rugózol ezen itt minden nap? Predesztinálva vagy a matyizásra, oké, ez van, lépjünk túl rajta, menjünk matyizni.
14
13–as nő jól rádcáfolt! :) Ez hatalmas öngól volt.
Az itteni nők többsége anonimitásban simán ki meri jelenteni, hogy a külső fontos, és az a legelső szűrő amin át kell mennie egy srácnak, hogy egyáltalán valaminek az esélye felmerüljön.
Nem értem hogy lehet ez a fórum így tele bluepilled srácokkal, holott anonimitásban a nők is egyértelműen blackpilled-ek.
Legalább a nőknek higgyetek ha anyukátok arra is tanított, hogy legyetek kedvesek, udvariasok a nőkkel és akkor a lábaitok előtt fognak heverni.
7
“Húzzatok ki emberek közé ismerkedni, emberi társaságba illő viselkedéssel és majd rájöttök, hogy min múlik egy kapcsolat létrejötte.“
Mivel leszel jóképűbb élőben mint képen? Ott is ugyanaz dönt.
Meg eleve olyan nőknél szokás bepróbálkozni akik valamilyen érdeklődési jelet adnak, nem? Szemkontaktus, mosoly, egyéb non-verbális jelek. Ha még rád sem néz és úgy mész oda akkor nagyon ki lehet hozni a sodrából, még az anyukádba is elküldenek.
“És állati ijesztő, ahogy mozgalommá dagad a tétlen önsajnálók tömege, amint megkapják a többi ugyanilyentől a csoportos, hamis visszaigazolást, hogy nem ők a hibásak. De, ők.“
Még nem láttam incel felvonulásokat, tűntetéseket, szervezkedéseket. Online fórumaik vannak. Volt 3 merénylő, ami 0,0001% alatti arányra vall, tehát nagyobb az esély villámcsapásban meghalni mint incel általi merényletben.
Tény ami tény, a boldogsághoz mindenkinek joga van, ha ez a jog meg van tagadva az problémát szül, főleg ha vannak preferenciáltak és hátrány szenvedettek.
“Simán fingotok nincs, mivel lehet egy nő érdeklődését felébreszteni, szimpátiáját elnyerni. És mivel fingotok nincs, kitaláljátok magatoknak, hogy genetikai eleve elrendeltetés.“
Na hogy? Mi a titka? Ha fingunk nincs nem azt jelenti, hogy csak genetika? Mert akik tudják ezt azok 13-14 éves kortól tudják! Nekik ki tanította tehát? Ha már tanulni kell az régen rossz? A vonzalom az nem spontán valami? Ezeken gondolkodj el. Remélem sikerül ráébresztenem a berögzült bluepill gondolkodásukra az ide irogató férfiakat, mert a nők gyakran ezt lovagolják meg és nem árt résen lenni!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!