Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak nekem nehéz nulláról...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nekem nehéz nulláról újrakezdeni az ismerkedést, társkeresést?

Figyelt kérdés

40 felett, hosszú kihagyás után kezdtem el újra ismerkedni online. (Tudom, ez eleve nehéz terep, de az életben tényleg nincs lehetőségem. Járok társaságba, szórakozni, de évek óta nem bukkant fel a környezetemben olyan facér pasi, akivel egymást kerestük volna, maximum szexkapcsolat jöhetett volna össze, azt meg nem keresek.)

Tisztában vagyok azzal, hogy kit és mit keresek, nem mindenáron akarok valakit, csak hogy legyen, ezért már a legelején nagyon sok mindennek stimmelnie kell. Csak olyan tud megfogni, aki képes tartalmas, spontán beszélgetésre, van stílusa, van humora, ami már írásban is átjön. Ritka, de van ilyen néha. És akkor utána jön a kismillió tételes checklist mindkét fél részéről, hogy mennyire tudnánk belepasszolni egymás életébe, mennyi kompromisszumot kell kötni (valamennyi nyilván belefér, de vannak teljesen kizáró tényezők is).

Aztán ha mindezeken túljutottunk, jön a kritikus személyes találkozó, hogy megvan-e a "kémia", élőben is tudunk-e vonzódni egymáshoz.

Ha ezen is túljutunk, akkor jön a randizás, jól érzem-e magam vele, keres-e, milyen gyakran, haladunk-e valami felé.

Az újabb kritikus pont a szex: passzolunk-e fizikailag és szexuális kultúrában.

És ha ezen is túljutottunk, akkor jön az igazán lényeges dolog: hogy tudjuk-e működtetni a kapcsolatot, összecsiszolódni, alkalmazkodni egymás igényeihez, rigolyáihoz, megbeszélni a felmerülő kisebb problémákat, eltérő igényeket.

Legutóbb idáig jutottam el, és ezen az utolsó ponton bukott meg a dolog, képtelenek voltunk összecsiszolódni, a legkisebb felmerülő konfliktust kezelni.

Eltelt azóta némi idő, újra próbálkoznék ismerkedéssel, de rendesen bennem van a félsz, hogy ismét végigmenjek ezen a sok-sok lépcsőfokon, építgessem magamban a motivációt, a lelkesedést, bizalmat előlegezzek egy ismeretlennek, hetekig, hónapokig, miközben lehet, hogy a ki tudja hányadik lépésnél ki fog derülni, hogy nem egymást keressük.

Hogyan lehet ezen felülemelkedni? Ti hogyan élitek ezt meg? Szívesen beszélgetnék olyanokkal, akik hasonló cipőben járnak.

2021. okt. 10. 11:04
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Ha te ilyen vagy nem lecserélni nem fogod, hanem nem tudod. Megtalálni se. Mert ez így nem megy. Legyen valami amiből építkezni tudsz, ami tetszik benne, amiért vele akarsz időt tölteni.

A tökéletes szabad negyvenes pasi nem létezik. A checklist nagy részét hozóknál pedig lehet nem te leszel a befutó.

Ha kapcsolatot akarsz akkor koncentrálj arra, és válaszd hozzá az elérhető legjobb partnert.

Ha tökéletes pasit akarsz: inkább engedd el, mert csak az időd szúrod el egy délibáb üldözésére.

Ami működhet, ha több pasit tartasz. Beszélgetős, színházazós, túrázós, szexelős, nyaralós, stb., és ezek kombinációja. Tiszteletben tartva, hogy nekik sem te leszel az egyetlen.

Család, gyerek, összeköltözés úgysem célod.

2021. okt. 10. 20:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!