Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme férfiként kiírni ismerkedős kérdéseket?
Figyelt kérdés
Vagy inkább az a célravezetőbb, ha "vadászok" a nők által kiírt kérdésekre, meg minden olyan válaszra, ami azt sejteti, hogy az adott nő hajlandó az ismerkedésre?
Férfiak és nők válaszára egyaránt kíváncsi lennék!
2021. okt. 9. 18:44
A kérdező szavazást indított:
kérdéskiírás
vadászat
21 szavazat
1/12 anonim válasza:
Na az ilyen "vadászoktól" tud kiakadni szerintem sok gyakoris. Mikor hozzászólok egy kérdéshez, aztán jön a privát amiben csak annyi van "hogy te nő vagy? "
Ez aztán a komoly ismerkedős duma. 😆
2/12 anonim válasza:
Szerintem ez az oldal nem társkereső oldal, tehát egyiket sem kéne erőltetni.
3/12 anonim válasza:
Van ismerkedés kategória, ott próbálkozz!
4/12 A kérdező kommentje:
#2: De igen, ennek az oldalnak van társkereső részlege, ismerkedés kategóriának hívják!
Természetesen arra értettem a kérdésem. :)
2021. okt. 9. 18:55
5/12 anonim válasza:
Egyiknek sincs értelme, neten nem fogsz értelmesen ismerkedni
6/12 anonim válasza:
Semmit nem veszítesz azzal, hogy kiírsz egy kérdést az ismerkedős topikba. Ahogy azzal sem, ha ráírsz azokra a csajokra, akik ott társat keresnek. De ismerkedési céllal ne írogass rá másokra azon kívül. Max. akkor, ha tényleg érdekel EMBERKÉNT, mert olyan választ írt valahova, nemcsak potenciális partnerként.
7/12 anonim válasza:
Na meg is kaptam az első "te nő vagy? " kérdésemet. 😅😅
Üdv:1-es
9/12 anonim válasza:
Párommal ebben a kategóriában kezdtünk ismerkedni. Majd szólok neki h szakitanunk kell aztán ujra összejönni az ismerkedős kategóriában.
10/12 anonim válasza:
Nekem is nagyon jó beszélgetéseim voltak,ismerkedéseim.Én inkább valamelyik téma kérdésénél ismerkedtem meg a másikkal,nem feltétlenül ismerkedés szándékkal.De az lett belőle..és többször alakulhatott volna ki kapcsolatom is.Csak a távolság sokszor gátat szabott ennek.Sajnos itt nehéz helyileg betalálni...szerencse kell hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!