Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha úgyis szar pasi vagyok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha úgyis szar pasi vagyok, akkor tök mind1 van-e saját lakásom?

Figyelt kérdés

Photofeeler elemzések alapján, sok képről statisztikát készítve sajnos szar pasi vagyok, 10/3-as.

Igazából sosem értettem, hogy miért van a férfiaknak ez a lakás, autó, magas fizetés mániájuk, amikor én még soha az életben nem jutottam el odáig, hogy egy nő az anyagi helyzetem után érdeklődjön. Mindig elvéreztem már a külsőnél, ami egy hamarabbi szűrő mint az egzisztencia.

Akkor végül is teljesen felesleges egzisztenciát építenem, ha úgyis szar pasi vagyok külsőre? Ha egyszer sosem jutok el odáig, hogy ez bárkit is érdekeljen, akkor minek?

2021. okt. 10. 06:58
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
81%

Az egzisztenciádat magadnak építed ki. Teljesen fölösleges azon agonizálni, hogy szar pasi vagy. Attól még miért ne lehetne saját lakásod, autód, vagy olyan fizetésed amiből bármit megvehetsz?

44 éves vagyok. Ha ez megnyugtat én sem vagyok jobb szerintem, mint 10/3. Sőt! Optikailag olyan szinten van hányingerkeltő hatásom, hogy az már szinte fájdalmas. De: nem a szüleim nyakán élek. Teljesen önellátó vagyok. Magam mosom a ruháimat, főzök magamra, mosogatok magam után, takatítok, csinálom a házimunkát, rendben tartom a kertet, stb. Kocsival bárhová eljutok - például a munkahelyemre. A pénzen pedig eljuthatok bárhova, vagy megvehetek bármit magamnak. Hogy ezt nincs kivel megosztani? Hát igen ..... ez fáj. Ez szar. Nekem is ez az amerikai filmes klisé hiányzik; a kandalló tüze előtt összebújni valakivel. Éreztetni, hogy szereted, elvinni nyaralni külföldre, együtt gyönyörködni a naplementében a tengerparton. De sajnos nemek ez jutott.

A pénzemen így puncit veszek. Ott a rosszlányok .... onnan rendelek házhoz valakit, vagy járok én hozzájuk.

Ha egyébként csak az anyagi helyzetem alapján mérlegelnének, akkor tapadnának rám a nők .... viszont van ez a ronda pofám ... szóval. Only friendzone ... vagy még az sem.

De a lényeg: soha ne akarj másoknak megfelelni. Olyan életet élj, ami neked jó. Amit felsoroltál elsősorban neked hasznos.

2021. okt. 10. 07:13
 2/26 Noren1989 ***** válasza:
30%
#1el ellenkeznék...az egzisztenciàdat a tàrsadalmi elvàràsok miatt építed ki.
2021. okt. 10. 07:58
 3/26 anonim ***** válasza:
71%

Én nő vagyok, de az #1-el értek egyet. Magad miatt vagy (és légy!) az, aki.

Épp ma fogok lezárni egy netes ismerkedést részben amiatt, mert a pasi (szerinte) óvatosan igyekszik kipuhatolni az anyagi helyzetemet. Milyen stílusú a lakásom, van-e autóm, és milyen.....

Friss ismeretség, de én nem kérdeztem tőle, hogy van-e lakása /szüleivel él / szobát v lakást bérel, ő viszont elég rendesen igyekszik átszkennelni engem, ami számomra taszító.

Nem küldtünk egymásnak képet sem, így azt sem tudhatja, tízes skálán mennyire vagyok ronda, mit kéne "anyagiakkal kompenzálnom"...

2021. okt. 10. 08:39
 4/26 anonim ***** válasza:
55%

Magadnak épitsd ki.

Vagy ha annyira másnak akarod, bodj egy üzit és beszélhetünk róla.. 😂😂

2021. okt. 10. 08:49
 5/26 anonim ***** válasza:
10%

Szerintem ez butaság!

Az, hogy van lakásod autód, az alap!!!!

Ez a beugró szint. Rajtengedély ha ugy tetszik! Az igaz, hogy ez nem garancia semmire, de enélkül esélyed nincs normális Nőnél!

29N

2021. okt. 10. 08:59
 6/26 anonim ***** válasza:
59%
Amúgy is mindegy. Ennek a saját igényességednek kellene lennie
2021. okt. 10. 09:13
 7/26 anonim ***** válasza:

Én nőként se a páromnak építek anyagi biztonságot, ahogy ő se az én kedvemért dolgozik.

Azért teszem, hogy olyan életkörülmények között élhessek, ami nekem kényelmes. Hogy ne kelljen aggódnom, hogy a hónap végén én eszek, vagy a macskák. Hogy később se legyek másra utalva, hogy, ha lesz gyerekem, mindent megtudjak adni neki, amire szerintem szüksége van.

Ez mind önös érdek. Sehol nem szerepel benne a másik nem.

Persze, ha neked elég egy vályog ház karakószörcsögpusztán, egy fúrt kúttal a falu szélén, akkor ne küzdj. Akkor szarj a világra élj ahogy jól esik.

Ne azért dolgozz és építs karriert, egzisztenciát, hogy másoknak megfelelj, hanem olyan életet élj, amiben te vagy fontos, a saját igényeid, vágyaid, értékrended. Különben az életben nem leszel boldog.

2021. okt. 10. 09:22
 8/26 A kérdező kommentje:

5-ös

Azért bocs, de.. egy 29, majdnem 30 éves nőnek már ne legyenek elvárásai. Én nem vagyok jó pasi, de még én is a 25 év alattiak között keresek.

2021. okt. 10. 09:26
 9/26 anonim ***** válasza:
62%

Mi van???? 😂😂😂

Amikor elmultam 25, akkor jöttek az igazán jó pasik! Sőt. Vékonyan, csak a csóró lúzer pasiknak kellettem. Ahogy lett mellem, meg seggem, rögtön jöttek a sikeresebb, értékesebb pasik is! A randizós nyavalya meg már nem érint, mivel egy éve férjhez mentem! De ha ne adj ördög, elválnék, es ujra randiznék, pont, hogy magasabb elvárásaim lennének, mint huszonévesen voltak....

2021. okt. 10. 09:33
 10/26 anonim ***** válasza:
100%

8, bárkinek, a 89 éves Marika néninek is minden joga meg van, sőt önmaga felé kötelessége, hogy legyenek elvárásai. Minden embernek, saját maga miatt kötelessége megválogatni kit enged az életébe. Remélem soha nem leszek olyan kétségbeesett, hogy már minden mindegy legyen. Mert ennél szánalmasabb a világon nincs.

És szerinted ez lenne a normális. Ez rólad is sokat elárul.

2021. okt. 10. 09:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!