Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha úgyis szar pasi vagyok, akkor tök mind1 van-e saját lakásom?
Photofeeler elemzések alapján, sok képről statisztikát készítve sajnos szar pasi vagyok, 10/3-as.
Igazából sosem értettem, hogy miért van a férfiaknak ez a lakás, autó, magas fizetés mániájuk, amikor én még soha az életben nem jutottam el odáig, hogy egy nő az anyagi helyzetem után érdeklődjön. Mindig elvéreztem már a külsőnél, ami egy hamarabbi szűrő mint az egzisztencia.
Akkor végül is teljesen felesleges egzisztenciát építenem, ha úgyis szar pasi vagyok külsőre? Ha egyszer sosem jutok el odáig, hogy ez bárkit is érdekeljen, akkor minek?
8
😂😂😂 Drágám, mindenki azt vár el, amit akar. A nők után egész életük során másznak a férfiak, legfeljebb az arány más. De ez soha nem fordul meg.
Úgyhogy akár el is engedheted ezeket a revenge fantasyket. Teljesen alaptalanok és csak magaddal b*szol ki, ha annak reményében várakozol, hogy valaha nem neked kell udvarolnod, mert valaki rádfanyalodik.
Szerintem minden férfi úgy van vele, hogy ha ő letett valamit az asztalra, van lakása, nyaralója, autója, jó állása, akkor a nője ne legyen már 30 meg 40 éves basszus. Mert minden férfi azt szereti ha fiatal, élettel teli, a szép éveiben lévő, feszes és szexi nő van mellette.
Azért valamit valamiért.
15
Nővérem 38 évesen házasodott.
Anyám 59 volt, mikor a válása után először kezdett el randizgatni. És azért nevelőapám nem egy rossz parti, még velem is normális, pedig a saját apámtól (akit 20 évesen ismert meg anyám) ez nagy kérés volt.
Nyomd el magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!