Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha úgyis szar pasi vagyok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha úgyis szar pasi vagyok, akkor tök mind1 van-e saját lakásom?

Figyelt kérdés

Photofeeler elemzések alapján, sok képről statisztikát készítve sajnos szar pasi vagyok, 10/3-as.

Igazából sosem értettem, hogy miért van a férfiaknak ez a lakás, autó, magas fizetés mániájuk, amikor én még soha az életben nem jutottam el odáig, hogy egy nő az anyagi helyzetem után érdeklődjön. Mindig elvéreztem már a külsőnél, ami egy hamarabbi szűrő mint az egzisztencia.

Akkor végül is teljesen felesleges egzisztenciát építenem, ha úgyis szar pasi vagyok külsőre? Ha egyszer sosem jutok el odáig, hogy ez bárkit is érdekeljen, akkor minek?

2021. okt. 10. 06:58
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
86%
Osztom a 9es válaszolót. 35 évesen mentem férjhez, mert az idő múlásával, egyre magasabbak lettek a férfiakkal szemben támasztott elvárásaim. Mind belső értékek terén, mind külsőleg, mind pedig egzisztenciálisan
2021. okt. 10. 09:39
 12/26 anonim ***** válasza:
Az egzisztenciádat saját magadnak építed. Mi a kérdés?
2021. okt. 10. 09:47
 13/26 anonim ***** válasza:
68%

8

😂😂😂 Drágám, mindenki azt vár el, amit akar. A nők után egész életük során másznak a férfiak, legfeljebb az arány más. De ez soha nem fordul meg.

Úgyhogy akár el is engedheted ezeket a revenge fantasyket. Teljesen alaptalanok és csak magaddal b*szol ki, ha annak reményében várakozol, hogy valaha nem neked kell udvarolnod, mert valaki rádfanyalodik.

2021. okt. 10. 09:47
 14/26 anonim ***** válasza:
11. A férfiként nekem is a nőkkel szemben, hiába nem volt még senkim 30 év felettiként sem. Főleg belső értékek terén. Az anyagi annyira nem érdekel, csak ne legyen céltalan naplopó. Külsőre meg valamennyire legyen vonzó számomra. Nem a szomszéd vagy akárki más számára, hanem saját magam számára a saját értékrendem szerint. Ebből nem tudok sehogyan sem engedni, hisz ha nem találom vonzónak, megette a fene.
2021. okt. 10. 09:50
 15/26 A kérdező kommentje:
Persze azt vársz el amit akarsz, de ne csodálkozz, hogy 30 éves (magyar) nőként, akik már kezdenek ráncosodni és tényleg elveszteni minden vonzerejüket, már csak igen alacsony státuszú férfiaknak kellenek.
2021. okt. 10. 10:04
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
15: Férfiként ezzel nem tudok egyetérteni. 30 évesen hol ráncos egy nő?! Kb. sehol, legalábbis volt egyetemi évfolyamtársakon nem ezt látom.
2021. okt. 10. 10:06
 17/26 anonim ***** válasza:
0%
A lakás manapság alapkövetelmény a csajozáshoz, de önmagában kevés. Vagy jól kell kinézned, vagy sok pénzzel kell kompenzálnod a külsődet.
2021. okt. 10. 10:20
 18/26 A kérdező kommentje:

Szerintem minden férfi úgy van vele, hogy ha ő letett valamit az asztalra, van lakása, nyaralója, autója, jó állása, akkor a nője ne legyen már 30 meg 40 éves basszus. Mert minden férfi azt szereti ha fiatal, élettel teli, a szép éveiben lévő, feszes és szexi nő van mellette.

Azért valamit valamiért.

2021. okt. 10. 10:23
 19/26 anonim ***** válasza:

15

Nővérem 38 évesen házasodott.

Anyám 59 volt, mikor a válása után először kezdett el randizgatni. És azért nevelőapám nem egy rossz parti, még velem is normális, pedig a saját apámtól (akit 20 évesen ismert meg anyám) ez nagy kérés volt.

Nyomd el magad.

2021. okt. 10. 10:39
 20/26 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem ha egy nő szép feszes, akkor ne kelljen már valami ráncospofájú vén herét szopkodnia azért a vagyonért, amit annyi idős korára ő maga is elő tud majd teremteni... Én nem ülnék bele öreg fszba, pénz ide vagy oda. Szóval hogy is vannak azok az elvárások? Vén fejjel folyatod fiatalokra, miközben fel sem tűnik, mennyire aberrált egy olyan ember, akinek a saját korosztálya öreg? Ejnye de kinyílt a csipád.
2021. okt. 10. 10:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!