Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nekem Ausztriában van saját lakásom, akkor 4x annyit érek a csajok szemében, mint akinek Magyarországon van?

Figyelt kérdés

Itt 4x annyiak a bérek, tehát az ingatlanom is 4x annyit ér valójában :)

Így akkor annyival is több vagyok mint a magyarországi ingatlanos pasik?

2021. szept. 26. 23:25
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem okvetlen. Kezdjük ott, hogy messziről jött ember mondhat, amit akar. Ha itt lenne ingatlanod, akkor benne laknál, és fölvinnéd oda a lányt. Egy külföldi ingatlanról meg csak beszélni tudsz. Simán gondolhat arra is, hogy nincs semmiféle ingatlanod, hisz nem tudja ezt ellenőrizni.
2021. szept. 26. 23:39
 2/17 anonim ***** válasza:
89%
A személyiséged is 4x ilyen jó? Ha a személyiséged meg a mindseted nincs rendben, nem fognak jobbra húzni.
2021. szept. 26. 23:42
 3/17 anonim ***** válasza:
87%
A távkapcsolat nem kapcsolat, szóval ki is törölheted vele
2021. szept. 26. 23:52
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Én fűzöm a páromat, hogy jöjjön vissza Ausztriából. Nem jó ez az ingázás egyikünknek sem. Jobbak a bérek ez tény és való, de nagyon sok kapcsolatot láttam most tönkremenni, házasságokat is, mert a távolság az bizony nagy úr.

Inkább legyen kevesebb a pénz, de legyen mellettem minden este.

2021. szept. 26. 23:59
 5/17 anonim ***** válasza:
67%
4-es, és miért nem te mész ki hozzá?
2021. szept. 27. 00:00
 6/17 anonim ***** válasza:
2%
Betegek vagytok ki nem a pénzt választja.
2021. szept. 27. 00:12
 7/17 anonim ***** válasza:
94%

5#

Mert nem tudom felszámolni az itteni életemet, és foglalkozásomat.

Mikor összejöttünk én ezt mondtam neki, hogy ne legyen zsákbamacska. Ő vállalta azt hogy x idő múlva hazaköltözik, mert addigra rendeződik anyagilag is, és a kinti lakás is marad, ami albérletnek lesz kiadva.

2021. szept. 27. 00:29
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Amelyik nőtípusnál (golddigger) csak a bankszámlán lévő nullák számítanak annak biztos. Minden más értelmes nőt meg nem érdekli, sőt inkább hátránynak tartja mert nem akar Ausztriában élni.
2021. szept. 27. 01:24
 9/17 anonim ***** válasza:
20%
Az nem értelmes nő.
2021. szept. 27. 01:31
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem szeretnék Ausztriában élni.
2021. szept. 27. 01:36
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!