Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nekem Ausztriában van saját lakásom, akkor 4x annyit érek a csajok szemében, mint akinek Magyarországon van?
Itt 4x annyiak a bérek, tehát az ingatlanom is 4x annyit ér valójában :)
Így akkor annyival is több vagyok mint a magyarországi ingatlanos pasik?
Ahha. És milyen hozzáadott értéke is van egy ausztriai lakásnak? Tehát ismerkedsz egy nővel mondjuk Debrecenben, előadod, hogy te komoly ausztriai lakással rendelkezel. ÉS? Fel tudod vinni oda? Meg tudod hívni? El tudtok ott tölteni egy hétvégét? Nyilván nem.
Ez kb olyan, hogy én meg vettem az égen egy csillagot, ami nagyobb, mint a Föld. Akkor én többet érek az egész bolygónál?
Érezd már a kérdésed lehetetlenségét!
Én is itt élek, pacsi, kérdező! ✋
Egyébként meg azt ajánlom, hogy osztrák nőkkel ismerkedj. Amit itt sokan írtak az nagyon igaz, hogy egyszerűen nem tudod cibálni ide-oda a nőt, az elején mindenképpen távkapcsolat kéne legyen, az meg nem jó. Egyszerűbb itteni nőt felszedni. Vagy pedig magyar közösségekbe járj és hátha találsz ott kint élő magyar nőt. De ne Magyarországon ismerkedj.
De ez csak egy tipp. Sok sikert mindenesetre!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!