Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit gondoltok arról, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok arról, ha egy incel öngyilkos lesz?

Figyelt kérdés

Adott egy szánalmas, antiszociális, béna, kicsit túlsúlyos, depressziós, 35 éves szűz incel, akinek nem jött össze semmi és senki az életben (még egy csókig sem jutott el), aki végső elkeseredettségében öngyilkos lesz...

Mit gondoltok, erről, mit gondoltok róla?

Elégedettséget, megkönnyebbülést (na, hálisten eggyel kevesebb)?

Vagy sajnálatot?

Esetleg közönyt?

Bűntudat?

"Jól tette"?

Vagy csak egyszerűen... Semmit?

Mit mondanátok valakinek, aki ebben a cipőben jár, és az öngyilkosságot fontolgatja?

2021. okt. 10. 07:14
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/86 anonim ***** válasza:
62%

Az öngyivel csak az a fő baj hogy fáj, szenvedéssel jár.

Ezért kerestem egy azonnali módot rá, ami elvileg nem jár szenvedéssel. Ahhoz viszont fegyver kell amit nehéz megszerezni. De nem lehetetlen.

Sokat kell várni, mostmár 2 év tagsag kell hozzá, kínzóan sok idő. Aztán addig ment az idő, hogy idén végre becsajoztam már nem is sürgető a dolog. De csak azért mert már egész jól tudom érezni egyedül is, így hogy végre megtapasztalhattam mindent már nem vágyok rá annyira.

Csak azért fogom mégis megtenni mert hát ugye az életnek tényleg semmi értelme nincsen, és csak a tényleges (és felesleges) szenvedésektől kíméli meg magát aki megteszi.

Nem tanácsolok semmit se kérdező, csak azt mondom megértelek és együttérzek veled. Amíg nem tapasztalja meg a férfi milyen szeretve lenni, kínzó minden perc.

A nőktől csak megvetésre számíthatsz semmi másra. Pont ezért kell tökéletesen elengedni őket, és megvetni pont annyira amennyire ők vetnek meg téged!

2023. dec. 2. 09:36
 62/86 A kérdező kommentje:

Mi történt azóta? Nem sok minden. Továbbra sem kerültem egy centivel sem közelebb bármiféle párkapcsolathoz... Viszont gondolkodni, önmarcangolni, tervezgetni bőven van időm...

Nehéz. Az a baj, hogy aki nem jár az én cipőmben, az el sem tudja képzelni, át sem tudja érezni, hajlamos nem komolyan venni, milyen az, ha az ember 37 éves, és az addigi életéből, bár halálosan szerette volna, törekedett rá, mégis teljesen kimaradt ez a párkapcsolat dolog, minden aspektusával együtt (szeretve levés, ölelés, csók neadjisten szexualitás stb). Gondolom én, hogy aki azt mondja, hogy lehet így élni annak van (vagy az életében volt már) párkapcsolata.

Rengeteget gondolkodom, konkrétan sokszor alvás helyett is. Lefekszem aludni, felébredek 1-2 óra körül és jár az agyam reggelig. Folyton azon töprengek, vajon miért nem kellettem egyetlen lánynak sem. Most már (pár éve) kezdem belátni, hogy lehet, hogy én vagyok az antiszociális szerencsétlen selejt szar (hiszen mindenhol, többek között itt a gyk-n is ezt sugallják, hogy MINDIG a nő választ, de SOHA nem a nő a hibás, tehát nyilvánvaló, hogy én vagyok a szar), és halvány lila segédfogalmam sincs, hogy hogyan lehetne ezen változtatni, kitől kérhetnék egyáltalán segítséget, hogyan, és egyáltalán lehet-e rajtam segíteni, vagy már el vagyok ezzel késve és teljesen esélytelen, reménytelen vagyok... Sokszor török éjszakánként sírásba (igen, ez a szerencsecsomag 37 éves nagydarab heteró férfiként éjszakánként telesírja a párnáját), azután már rendszeresen az öngyilkosságomat tervezgetem (húzzak zacskót a fejemre? igyak meg egy fél liter pálinkát és feküdjek ki a fagyba? nyomjam tele magam gyógyszerrel esetleg inzulinnal?) hátha egy következő életemben nem sikerülök ennyire félre.

Pozitív pillanataimban is folyton gondolkodom, hogy hogyan lehetne mégis, esetleg örök magányosságra kárhoztatva és szűzen megöregedve tovább élni (látva a szebbnél szebb lányokat és a boldog párkapcsolatokat, és azok későbbi gyümölcseit, hát... krwanehéz), vagy esetleg a korom és az egyre megkeseredettebb lelkem dacára valahogy párra találni... még a jobb napjaimon is kb. reménytelen. Még olyankor is a hosszú gondolatmenetem legvége az, hogy jobb lenne egyszerűen csak meghalni.

Ismerősi körben nincs esély, barátaim...? Hahaha, olyanok nincsenek is... :D munkahely egyáltalán nem olyan, hogy akár csak lenne szóbajöhető korombeli szingli, a Tindert pörgetem (mint utolsó utáni mentsvár), de ott meg szökőévente egy match, és ha arra ráírok az sem ír vissza (ennyit a mentsvárakról, meg arról, hogy akinek élőben nem megy (mint pl. nekem), annak ott az online. Hahaha)... Komolyan, amikor bezárom a Tindert, már a sírás kerülget... Abszolút esélytelennek látom a helyzetemet, és aki nem éli ezt át, az azt sem tudja, milyen nehéz így élni... Hogy AKARJA... de nem, nem, nem, nem, nem nem és nem... Nem tudom már mi mást csinálhatnék, töltsek fel egy férfimodell képeit a társkeresőkre (hogy az én vagyok)? Hazudjak? Szokjak rá az alkoholra? Erőszakosan próbálkozzak? Vagy mi???

Jelenleg a két ünnep közöttig adtam (magamnak) időt. Ha addig megint nem jön egy match, de inkább egy beinduló beszélgetés (vagy valami, bármi, akárcsak egy jel) sem akkor nekem már nem lesz újév.

2023. dec. 3. 17:42
 63/86 anonim ***** válasza:
43%

Az a te hibád kérdező hogy a 37 évedhez képest gyerekesen buta vagy, nem belédrugni akarok de ugye mást nem tehetek, ez az igazság.

Most csak vegyük a tindert!

Miféle mentsvárról hadobálsz?

A tinder a magadfajtának (közönséges férfinek) kizárólag arra jó hogy töbkretegye az önbizalmadat, ezt nem csak mások mondjuk (férfiak) de te is a bőrödön tapasztalod pár éve már.

Akkor mégis mi a fenének használod? Hogy letörje a kedvedet teljesen?

Már ez olyan ostoba gondolatmenet részedről hogy nekem fáj

A másik meg önmagad alázása:

Szerinted létezik ember a földön aki ezzel a hozzáállással elért bármit is az életében? Bármit

Csak bele kéne gondolni hogy az eleve önpusztító, magadnak ártó hozzáállás a kudarcos életednek az oka. Ha erre 37 év nem volt elég hogy rágyere akkor te nagyon el vagy veszve

Minek megölni magadat, hiszen agyhalott vagy most is?!

2023. dec. 3. 20:34
 64/86 anonim ***** válasza:
51%

Pszichológust próbáltad már? Szerintem legyen az az utolsó dolog, aminek még esélyt adsz, mielőtt bármi rosszat tennél. Hidd el, rossz hallani, amikor valakinek ennyire nem megy valami, ennyire vágyik valamire, de nem tudja megkapni. Kívülállóként ezt teljesen másképp látjuk, vagyis sokkal reálisabban. Mindenki a saját életében egy rossz börtönbe van bezárva a fejében, és attól nem tud szabadulni, és el sem tudja hinni, amiket mások tanácsolnak. Pedig ilyen szinten kívülről már sokkal jobban lehet látni egy ilyen helyzetet, és megtalálni rá a megoldást. A legrosszabb módszer pont az, amit 20-30 éve csinálsz. És nem látod be, hogy talán mégsem úgy kellene csinálni a dolgokat, amikkel évek óta próbálkozol, és sosem hoz eredményt. Ilyenkor kellene eljönnie egy pontnak, amikor valami teljesen mást csinálsz tovább és máshogy, mint eddig. Mivel nem ismerlek, és pontosan nem tudom, hogy milyen vagy, mit, hogyan csinálsz, így a konkrét cselekedeteidben nem tudom megmondani, min változtathatnál. De azt látom, és szerintem mindenki egyetért ebben, hogy ezzel a görcsös akarással pont azt fogod elérni, amit eddig is, vagyis azt, amit nem akarsz. Akármennyire is fáj azt hallani, de el kellene engedned azt, hogy minden áron párt akarj magad mellé. És ez nem azt jelenti, hogy akkor nem is lesz, és törődj bele, hogy sosem lesz senkid. Hanem azt jelenti, hogy egy jó ideig ne ez legyen az életcélod. Hanem valami teljesen más, mégpedig az, hogy tanulj meg boldog lenni egyedül.

Sokminden összefügg egymással, és egy ilyen régóta tartó negatív energiát mindenki megérez, egy nő is. Én sem akarnék olyan emberrel együtt lenni, akinek ez az egyetlen életcélja, hogy párja legyen. Mindannyian olyan társra vágyunk, akik önállóan is teljesen jól érzik magukat, elégedettek, szeretik az életüket, és egy ilyen élethez szeretnénk csatlakozni. Akármennyire is fáj, és akármennyire is tudom, hogy tényleg ágyon vágysz rá, akkor sem ez a sóvárgás a megoldás, főleg, hogy pont ez okozza a problémát is. Kicsit elengedni a dolgot. Adni magadnak mondjuk egy évet, hogy na most egy évig nem ez lesz az életed célja, hanem végre TE magad. Társ nélkül. Eddig is enélkül éltél, szóval új csalódás nem fog érni, de mi lenne ha végre elkezdenél más utakon keresni boldogságot? Ez a fajta siker pedig magával fog hozni benned egy olyan magabiztosságot és energiát, felszabadultságot, ami után sokkal jobban fogod magadhoz vonzani azt, amit végre elengedtél. Igazságtalannak hangzik, de amíg nem tudod ezt a dolgot olyan szinten elengedni, hogy azt érezd, ha nem lesz sosem párod, akkor is boldog leszel, addig igazán sosem fog ez a kérdés megoldódni.

Az ilyen típusú emberek hibáihoz az is tartozik, hogy ha hirtelen lenne valakid, akkor utána arról jönne a panasz, hogy hát hogy bánik velem, nem olyan mint hittem, nem olyan, ahogy álmodtam róla, túl kevés ideig tartott, megbántott, stb. Szóval hiába lenne valakid, ha nem lenne tökéletes ugyanúgy menne a sírás, csak akkor már nem azért, mert senki nem áll veled szóba, hanem, hogy "miért csak ilyenek". Amíg nem tanulod meg egy kicsit jól érezni magad és kicsit elengedni ezt az egész témát, addig sajnálom, de semmilyen változás nem lesz.

2023. dec. 5. 11:11
 65/86 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer randiztam egy hozzád hasonló sráccal. Na jó, nem srác, negyvenes évei közepén járt. Mindene megvolt, csak a nő nem! Sétáltunk beszélgettünk, nem is volt vele gond. Aztán észrevettem hogy folyamatosan magáról beszél és hogy neki ez, -mármint hogy a velem való tali-, úgysem fog sikerülni. Szóval az egész úgy játszódott a randi, hogy konkrétan nem is érdekeltem. Ez volt az egyik ok, a masik az, hogy ahogy beszélt, mindig odagyűlt a nyál a szája sarkába, amit nem nyelt le, meg mit ne mondjak volt egy kis szájszaga. Na most kérem szépen, hogy lehet így randira eljönni? Hogy büdös?

Konkrétan felfordult a gyomrom az embertől. Meg hogy le se szarja hogy velem mi van csak az ő negatív sikertelenségeit szajkózta.

Azt akartam csak ezzel mondani neked kérdező hogy sokszor ilyen apróságokon múlnak dolgok. És kérdem én, olyan rohadt nehéz maximálisan ápoltan megjelenni?

Volt már olyan is hogy ezt szóvá tettem, természetesen az volt rá a válasz hogy "de finnyás vagy"! Nem ám magába találná a hibát, nem, mindenért a nő a hibás, ja és persze ő mosott fogat. Igen, mondtam gondoltam, csak hogyan? Felületesen.

Ha már külsőre valakivel nem volt kegyes a természet, legalább adjon már magára annyira hogy ellenállhatatlan kívánatos legyen. Ez alap.

2023. dec. 5. 12:02
 66/86 anonim ***** válasza:
100%

Minden élet értékes, és a nőkön kívül nagyon sok mindenért lehet élni.

Amit magamon nőként észrevettem, hogy a kinézetem nagyon befolyásolja hogy érzem magam a bőrömben. Ugyan azt a 20 kilót tologatom ide-oda, és mikor épp ledobom enyém a világ és imádom.

Valöszínű neked is sokkal több önbizalmat adna ha elkezdenék sportolni és figyelni arra amit eszel. Ha mást nem, a sport is dopamint (boldogság hormon) termel, jót tesz a depressziónak

2023. dec. 8. 13:25
 67/86 Ghgj ***** válasza:
62%
Nekem, amikor valami nagy változást véghez vittem az életemben (2-3x eddigi 31 évem alatt) , mindig úgy kezdődött, hogy léptem egyet az adott irányba. Majd még egyet, és még egyet. Annyit tudok tanácsolni, hogy neked legyen az első lépés, hogy elfelejted a gyakorit. Itt nagyrészt szociopaták, kötődésre alkalmatlan emberek tobzódnak, akiknek abból áll az életük, hogy eltagadják maguk elől a valóságot. Itt jó tanácsnak 1 számít a 30-ból. Van az embernek egy természetes örömérzet rendszere, amit a legjobban a mozgás stimulál, emellett nagyon érzékenyek vagyunk a fájdalomra. Cserélj le minket egy tai-chi közösségre, vagy valami ütősebb harcművészetre. Ez nem egy felemelő hely, csak ront a helyzeten. Ezt az egy lépést tedd meg magadért, hogy befizeted a bérletet és az itt töltött időd egy részét cseréld le arra, hogy magukat emberszámba vevő emberek között töltöd az időd. Nem garantálom, hogy lesz nőd, de ha elkezdesz a korosztályodban mozogni a szabadidődben, találkozni fogsz olyanokkal, akik alkoholizmuson vannak túl, dühkezeléssel küzdenek, folyamatosan a családjuk tagjait temetik, és nem fogod selejtnek érezni magad, csak egy szerencsétlennek a sok közül, de legalább rájössz majd, hogy mindenki sz.p, csak másképp. Itt vetít mindenki a képernyő mögül.
2023. dec. 8. 20:18
 68/86 anonim ***** válasza:
Ha ennyire nincs veszìtenivalòd, àllj be a lègiòba.
2023. dec. 26. 18:30
 69/86 A kérdező kommentje:

Á, szar az egész, úgy ahogy van.

Tegnap próbáltam segítséget kérni itt gyakorin (ugyebár barátaim nincsenek, online meg hol máshol kérdezzem meg), párkeresési témában, hogy offline Nyíregyházán mégis merre lehet elindulni...

És b+ széttrolkodták a kérdést, dw normális választ persze neeeem kaptam. Hát tudjátok hogy esik az ilyen nekem? Mindenhol azt szajkózzák, hogy kérjek segítséget, de ha rákérdezek, merre induljak, KIRÖHÖGNEK B+...

Nem érdekel már semmi sem, egyedül fogok megdögleni, amúgy is azt terveztem, hogy 40. SzületésnapomIG már halott leszek, de így most amilyen szarul vagyok most, lehet 2024-et sem érem meg.

Nem kellek senkinek, akkor nem is fogok hiányozni senkinek...

2023. dec. 29. 07:52
 70/86 anonim ***** válasza:
100%

És az önsajnáltatás egy anonim oldalon azért jó mert...?

Soha nem értettem. Ha ismerősnek adod elő legalább sajnál, vagy bűntudata lesz, vagy valami. De, ennek mi értelme? Aki meg akar halni, az csöndben megteszi. Aki így vergődik, csak figyelmet akar. Nem több az, amit itt teszel, mint az, amikor egy kisgyerek földhöz veri magát az anyja mellett, mert csokit akar. Hangos, zavaró és hasztalan.

Segítséget nem egy anonim oldalon kell keresni, ahol a hozzád hasonló hangos, zavaró és hasztalan trollok már a végtelenségig vegzáltak, hanem pszihológus, pszichiáter, önsegítő kurzusok, online írásos és audio anyagok, telefonos lelkisegél, szolgálat, új munkahely, ahol a közösség befogad, mondjuk azért is tenni kell ám, hogy ne legyél kívülálló, olyan munka amit szeretsz, háziállat, új hobbik, vagy régi hobbik felélesztése, Havervagy és hasonló események látogatása, ahol emberekkel kontaktálhatátsz élőben, stb. Ennyi lehetőség nem elég? Sajnos mindhez többet kell tenni, mint otthonról, arc nélkül bepötyögni egy oldalra valamit. Vagy maradj csendben és oldd meg. Vagy folytasd, amit eddig csináltál, ez az oldal pont elbír egyel többet a te féléből. Mint csepp a tengerben, már nem számít.

2023. dec. 29. 10:47
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!