Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról, ha egy incel öngyilkos lesz?
Adott egy szánalmas, antiszociális, béna, kicsit túlsúlyos, depressziós, 35 éves szűz incel, akinek nem jött össze semmi és senki az életben (még egy csókig sem jutott el), aki végső elkeseredettségében öngyilkos lesz...
Mit gondoltok, erről, mit gondoltok róla?
Elégedettséget, megkönnyebbülést (na, hálisten eggyel kevesebb)?
Vagy sajnálatot?
Esetleg közönyt?
Bűntudat?
"Jól tette"?
Vagy csak egyszerűen... Semmit?
Mit mondanátok valakinek, aki ebben a cipőben jár, és az öngyilkosságot fontolgatja?
azt hogy nem fog menni. borzasztó nehéz magad rávenni Pl: az ugrásra.
álltam már a híd szélén és...most is itt vagyok.
de mondjuk én nem vagyok incel az farokság.
Szomorú dolog, ha valaki ezért hal meg. Incelség és femcelség gyógyítható!
Utóbbit vállalom. Konszolidált, adaptív módon.
Én sem húzom már sokáig, szerintem kötél lesz.
Nem hinném hogy bárki is megsirat majd, szóval senkinek sem fogok hiányozni.
30F
Azt hogy fejezzétek már be az incel kérdéseket, mert nagyon necc. Olyan válaszokat olvastam itt ami azokat az embereket jellemez, akik támadják azokat akik másabbak, mint ők. Szimpla szociológia a birka tömeg könnyen tud bántó dolgokat mondani, egyedül már valószínűleg másként gondolkodna, ha nem mosnák az emberek nagy többségének az agyát. Ez amit műveltek kőkemény bullying és undorító. Egyetemes emberi jogokat sért amit csináltok. Mindenkinek nem ártana olvasni azt a 30 egyetemes emberi jogok cikkelyt.
Én mit éreznék szomorúságot, hogy az emberek ráhúznak mindig valakire valami skatulyát, és annak a következménye egy ember élet elmúlása. A saját frusztrációjukat, és unalmas életüket bullying formájában vezetik le máson. Nem érdem, hanem undormány.
Te lenézed azokat az embereket akik nehéz sorsúak a jellemzésed alapján. Ha magadról írtál akkor meg tessék már felrázni magad! Nincs olyan, hogy incel, ember és ember van különböző élethelyzettel.
Egy ember sem incel, mindenki jó valamiben, az hogy valakinek nincs párja, gyereke családja, nem kerül intim kapcsolatba, semmivel sem kevesebb azoktól akiknek van.
Mit tanácsolnék annak az embernek? Leülnék vele, hogy gyere nézzük meg a párkapcsolati problémák, szakítás, megcsalás kategóriát és millió necces kérdés után megkérdezném, hogy ő még mindig azt gondolja magáról, hogy incel. Millió pitiáner dolgokon összevesző pár se veled se nélküled boldogtalan kapcsolatba él. Megkérdezném tőle, hogy szerinted ők szabadok? Boldogok? Te az lehetsz mert megvalósíthatod a vágyaidat amit mondjuk egy kontrolláló kapcsolatba nem tudna az illető és lehetne sorolni.
Vagy ott az a példa amikor elrabolta egy elmebeteg pasi a fiatal amerikai vagy svéd lányt, már nem emlékszem milyen nemzetiségű volt, mert nagyon rég volt ez a hírek és évtizedeket töltött fogságban annál a pasinál, kb. 30 évet, és utána neki mindent újra meg kellett tanulnia, visszailleszkednie, és utána még azon gondolkodott hogy meg vegye-e a pasi házát?
Ti tartjátok neccesnek az inceleket, vagy az incelek tartják neccesnek magukat, ahhoz az amerikai vagy svéd lányhoz képest aki már felnőtt nő? Az általatok bullyingnek kitett embereknek hozzá képest arany életük van.
Inkább érdemesebb lenne a saját háza táján körülnéznie mindenkinek és ott takarítania az érzésvilágában.
Nem incel senki csak nem a megfelelő helyen keres, vagy nem abban az élethelyzetben van, hogy ismerkedésre érett legyen.
Nekem nem volt egyértelmű, hogy a kérdező magáról ír, vagy amblock a nehéz helyzetű emberekről, ezért írtam, hogy hagyjátok már abba az incel kérdéseket 55-ös válaszomba, mert hetek óta mást sem olvasni. Volt itt valaki akinek nagyon csúnyán írtak, ha netalántán te vagy az, akkor jusson eszedbe az a bölcs gondolat, hogy az ő nyamvatt frusztrált gonosz gondolataik, nem a tiéd, nem téged jellemez, hanem önmagukat.
Aki meg a hídnál van, azon menjen oda-vissza át, aztán x perc sport után felfrissülsz és másképp fogod látni a világot. Ne gondoljatok már hülyeségekre. Annyi mindent csinálhattok, pl. nektek van két fületek és nem erős dioptriás szemetek. Nem tudjátok milyen mikor a szemetek miatt elkezdi az orvos sorolni, hol nem futhatsz, az aszfalton ne, inkább csak a fűben, a lovaglást se ajánlom mert ráz, és stb. miközben valakinek lételeme az aktív élet.
55-ös vagyok ezeket írom úgy, hogy anno engem is ért bullying igen hosszú ideig, tudom milyen, sőt azt is észre veszem, ha valaki szemembe mosolyog hátam mögött meg lenéz, de én megtanultam középiskolába hasonló helyzetben lévő osztálytársaimmal, mi az hogy grey rocknak lenni.
Eldobni az életet nem szabad, arról nem is beszélve hogy hülye emberek miatt?!?? Amanda Tod ismerős????
Millió dolgot fedezhetsz fel miközben betoppanhat az életedbe a szerelem is. Nem vagy elkésve semmivel 35 évesen se van aki jóval később találta meg a párját vagy találja meg a párját mégsem gondolkozik ilyesmiken.
Tudod mennyi ilyen ember van? Pl. youtuberek között is vannak akik felnőtten is egyedülállók, de ők nem elkeserednek hanem érdekes dolgokkal foglalkoznak, nézz ilyen embereket.
Mit gondolok?
Azt, hogy nem érdekel, ő baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!