Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csinàljak ha nèz egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinàljak ha nèz egy idegen férfi?

Figyelt kérdés
Sokszor volt màr hogy nèzet hosszan idegen fèrfi lehet tetszettem is neki na de itt jön a baj hogy èn is csak nèzem őket semmi több, hogy lehet ezeket a helyzeteket előre mozdítani ha nem ismerjük egymást? Pl Jöjjön oda vagy hasonló.
2021. okt. 6. 20:33
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Jól írják ez inkább önbizalomhiány, bizalmatlansag, zavarban van, le van blokkolva, van aki ellenkezőjét teszi vagy mondja mint amit érez. Az ösztöntöl erosebb a blokk ilyenkor.

Pl. Ezért készen a menekülésre, sprintre es ilyenkor a teste is a menekulesre készül, mert leblokkolt. Amugy ez lehet viccesen cuki jelenet is. Ilyen is van. 😏 Vagy a másik opció hogy lefagy. Ezek mind ellentétes reakciók.

2021. okt. 10. 18:36
 22/28 anonim ***** válasza:

Nem ezért kell megtanulni és kezelni az ösztönző?

Mindegy nem írtam semmit

2021. okt. 10. 19:02
 23/28 anonim ***** válasza:

22!

Hogy tanulod meg? Jobb lett volna, ha tényleg nem írsz semmit.

2021. okt. 10. 19:30
 24/28 anonim ***** válasza:

[link]

Nm😉

2021. okt. 10. 20:35
 25/28 anonim ***** válasza:
Dívány. Gratulálok...
2021. okt. 10. 21:18
 26/28 anonim ***** válasza:

Én sem vagyok oda érte , de még mindig jobb segítség mint a cinikus S*ggfejkedès

[link]

2021. okt. 10. 21:55
 27/28 anonim ***** válasza:
Csakhogy itt senki nem seggfejkedett.
2021. okt. 10. 22:27
 28/28 A kérdező kommentje:
26-os nagyon igaz a cikk
2021. okt. 10. 22:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!