Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csinàljak ha nèz egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinàljak ha nèz egy idegen férfi?

Figyelt kérdés
Sokszor volt màr hogy nèzet hosszan idegen fèrfi lehet tetszettem is neki na de itt jön a baj hogy èn is csak nèzem őket semmi több, hogy lehet ezeket a helyzeteket előre mozdítani ha nem ismerjük egymást? Pl Jöjjön oda vagy hasonló.
2021. okt. 6. 20:33
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
51%
Nő vagy, tudod te ezeket jól ösztönösen szerintem. Inkább mi nem szoktuk érteni a jeleket.
2021. okt. 10. 06:04
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

Tartsd a szemkontaktust, mosolyogj, avagy kezdeményezz.

"Egy mosolygás nem túlzás?"

Biztos felnőtt párkapcsolatba szántad a kérdésed? Felnőtt emberek ok nélkül is mosolyoghatnak, miért lenne túlzás, egy mosoly? Nem szereted, ha mosolyognak rá? Emberek többsége szereti a pozitív embereket, ha úgy nézel másokra mint egy baltás gyilkos, nem fognak kezdeményezni.

2021. okt. 10. 12:51
 13/28 anonim ***** válasza:
Van olyan , hogy hiányzik a skill, ismerek nem is egyet
2021. okt. 10. 15:12
 14/28 anonim ***** válasza:
Milyen skill?
2021. okt. 10. 15:51
 15/28 anonim ***** válasza:
14-es 13-as úgy érti hogy képesség. Csak angolul mondta.
2021. okt. 10. 15:55
 16/28 anonim ***** válasza:
Tudom mit jelent, de kire mondja?
2021. okt. 10. 15:58
 17/28 anonim ***** válasza:

#13 vagyok:

Van olyan ember , aki nem tud / képes szemkontaktust tartani és így flörtölni sem.

A flörthöz hiànyzik a bizonyos előfeltètel.

De olyan is lehet hogy van kontakt csak egyszerűen nem tudja hogyan kell reagàlni

2021. okt. 10. 17:15
 18/28 anonim ***** válasza:

17!

Ez krvára nem skill. Ha valaki nem képes tartani a szemkontaktust az azért van, mert zavarban van, vagy kevés az önbizalma. De túl sokig amúgy sem kell tartani.

2021. okt. 10. 17:23
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
#18 jól beszél. Önbizalom hiány.
2021. okt. 10. 17:36
 20/28 anonim ***** válasza:

Flörtölni ?

Nem képesség ?

Mert mindenki így születik?

Persze , nyilván azért lett ez a kérdés is

2021. okt. 10. 17:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!