Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinàljak ha nèz egy idegen férfi?
Sok ember szemezget, ez nem jelenti azt, hogy akar is tőled valamit.
Ne tulajdoníts minden hosszabb szempillantásnak ekkora jelentőséget.
Annyit tehetsz, hogy tartod a szemkontaktust és rámosolyogsz egy nagyot a férfire. Ha ezek után nem megy oda hozzád, akkor valószínűleg nem is akar.
Köszi sajnos nagy jelentőséget tulajdonítok neki mert nem érdeklődnek irántam a pasik
Egy mosolygás nem túlzás?
Mert nem ismerem nehogy azt gondolja rajta nevetek stb
Dehogy túlzás a mosoly. És miért hinné, hogy nevetsz rajta? Ne gúnyos vigyort nyomj oda, hanem egy kedved kis mosolyt.
De egyébként ne várd, hogy ettől majd oda fog menni mindenki, mert tényleg legtöbbször az ilyen idegenekkel való szemezgetéseknek nincs nagy jelentősége.
"3/5 A kérdező kommentje:
Köszi sajnos nagy jelentőséget tulajdonítok neki mert nem érdeklődnek irántam a pasik
Egy mosolygás nem túlzás?
Mert nem ismerem nehogy azt gondolja rajta nevetek stb"
Hány éves vagy? Csak mert ijesztően naív vagy. Ráadásul fogalmad sincs a játékszabályokról.
Azt írod, hogy nem érdekled a pasikat. Szerintem igen, csak nem veszed észre a jeleiket.
21.05 válaszoló
Hogy érted milyen jeleket nem veszek észre?
Azon kívül hogy néz?
A mosoly ha nem ösztönös akkor az arc is mű és úgy fabatkát se ér.
Ha valaki akar valamit ugyis odamegy. Ha mosolyognod kell ugyis mosolyogni fogsz ha nagyon tetszik. Az őszinte mosoly az igazi.
Erről az egészről ez a zene jutott eszembe:
https://www.youtube.com/watch?v=_W3NfsuRyFo
Meg is hallgatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!