Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti mit csináltatok volna ha egy idegen fiu ezt csinálja veletek a buszon? 18f
Ma reggel ahogy mentem a suliba le ült mellém egy szép lány nagyon bejött nekem sokáig gondolkoztam hogy mit csináljak..megszólitani nem akartam mert sokan voltak a buszon
És egyszer csak a fullhalgatom egyik felét oda adtam neki és betettem ezt a számot [link]
És a szám végén monta higy sajnos foglalt de ha nem lenne senkije lehetne több is mert bejottem neki :)
Ti mit csináltatok volna egy ilyen esetben?
Attól függ. Akárkinek a fülhallgatóját nem tenném a fülembe, mert félek a fülzsírtól, nyuhahaha.
Amúgy meg erre mit vársz? Jó kezdeményezés, de ennyi után csak a külsődet tudja nézni, nem? Meg talán a zenei ízlésed.
Tiszta! Nem vagyok koszos :D
Igen csak a külsőm ezert is momta hogy Lehetne több is
Kedves gondolat, de szörnyen szegényes lelki világra utal ez a zene. Meg amúgy is, általában nekem is be van dugva fülem, és elég mérges lennék, ha valaki kiszakítana a privát partimból.
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!