Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Idegen helyre költöztem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Idegen helyre költöztem a pàromhoz most iszonyú a honvágyam mit csináljak?

Figyelt kérdés
Naphosszat egyedül ülök a házban elvégzem a teendőket de nem ismerek itt senkit és nagyon honvágyam van.
2021. máj. 22. 21:51
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg munkát keresni?
2021. máj. 22. 22:10
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Beszélj erről párodnak, hogy mot érzél.

Hány éves vagy?

2021. máj. 22. 22:52
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Tarts a régi kapcsolataidat online, ismerkedj az övéivel. Miért nem dolgozol? Ott rengeteg emberrel tudnál ismerkedni, és nem is unatkoznál egész nap!
2021. máj. 22. 23:07
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Átérzem

Tavaly költöztem a páromhoz 200km-rel arrébb a szülővárosomtól.

Gondoltam keresek munkát és majd megismerek új embereket stb

Na erre lehetőségem sem volt mert terhes lettem.

Sajnos veszélyesztetett is így a munka élből ki lett lőve.

Tavaly november óta vagyok 4 fal között. Párom dolgozik reggeltől estig minden hétköznap, én meg csak végzem a házimunkát és ennyi.

Igyekszem online tartani a kapcsolatot a barátaimmal. De személyes kontakt hiányában ezek is kezdenek ritkábbak lenni.

Hétvégén mozdulok csak ki amikor a párom itthon van és elmegyunk valamerre de ennyi.

A közel jövőben esély sincs rá, hogy megismerjek bárkit is úgy gondolom.... :(

Nem a legjobb de igyekszem úgy hozzá állni hogy ez csak ideiglenes állapot és nem begolyózni minden nap.

Ha teheted keress minél hamarabb munkát, hogy új embereket ismerj meg. Máshogy nem lehet és csak rosszabb lesz...

29/N

2021. máj. 22. 23:27
 5/5 A kérdező kommentje:
21 éves vagyok, szeptembertől ha minden jól megy megyek vissza tanulni. Így nem igazán vesznek fel sehova, csak egy érettségim van , jártam egy évet egy szakra ami nem igazán jött be, és utána Angliában dolgoztam 2 évet. Most szeptembertől ha tanulok könnyebb lesz de addig is ki kell bírni valahogy .
2021. máj. 23. 07:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!