Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A férjemmel külön éltünk egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjemmel külön éltünk egy ideig. Decemberben költöztem vissza hozzá. Úgy érzem hogy van vagy volt valami közte és az egyik utcánkban lakó nő között. Ha a nő érdekli, miért mondta hogy költözzek vissza?

Figyelt kérdés
2021. febr. 22. 21:27
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
45%
Mert tole nem akar semmit valszeg
2021. febr. 22. 21:39
 2/17 anonim ***** válasza:
38%

A kérdésben talán a válasz is benne rejlik. Lehet, hogy amíg külön voltatok, a férjednek volt egy kalandja a nővel, de rájött, hogy tőle nem akar semmi komolyat, mert téged szeret.

Egyébként ha megbíztok egymásban, akkor ezt szerintem tőle (a férjedtől) is megkérdezheted. Persze csak higgadtan, normálisan, hogy ne érezze vádaskodásnak, gyanúsításnak.

2021. febr. 22. 21:56
 3/17 anonim ***** válasza:
Csak kurogatta. Kapcsolatra nem kellene neki.
2021. febr. 22. 23:59
 4/17 anonim ***** válasza:
Miből gondolod? Lehet, hogy csak a nő szerette volna, de nem történtt semmi.
2021. febr. 23. 00:28
 5/17 anonim ***** válasza:
63%
Vagy a nőnek nem kellett, most te is jó leszel.
2021. febr. 23. 04:47
 6/17 anonim ***** válasza:
Lefektettétrk a szabályokat, hogy amíg külön vagytok, mit lehet és mit nem?
2021. febr. 23. 05:41
 7/17 anonim ***** válasza:
51%
Vagy kirúgta a nő, vagy nem jól szopik. De azért jó egy nő az ágyban, maradtál te. Sok boldogságot!:)
2021. febr. 23. 06:02
 8/17 A kérdező kommentje:

Volt mikor láttam hogy áll és bámulja a nőt. Persze a férjem nem is sejti hogy én ezt végignéztem. :(

A nő sokkal szebb mint én. Nem k.. típus.

2021. febr. 23. 06:22
 9/17 anonim ***** válasza:
42%
Miért alázod magad?
2021. febr. 23. 06:23
 10/17 A kérdező kommentje:
Mire gondolsz? Most azért szakítsak vele mert megnézte? Velem van, minden este hozzám jön haza.
2021. febr. 23. 06:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!