Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjemmel külön éltünk egy ideig. Decemberben költöztem vissza hozzá. Úgy érzem hogy van vagy volt valami közte és az egyik utcánkban lakó nő között. Ha a nő érdekli, miért mondta hogy költözzek vissza?
Figyelt kérdés
2021. febr. 22. 21:27
11/17 anonim válasza:
Akkor egyértelmű hogy a férjed nem kell a nőnek.
A férjednek meg kell valaki cselédnek, de nem tisztel és az első szóra félredugna. Ha neked így jó.
12/17 anonim válasza:
Én vissza se mentem volna, hisz nem működik. Nincs ló jó a szamár is esete.
13/17 anonim válasza:
8# biztos felidézte milyen jóket szeretkeztek.
14/17 anonim válasza:
Meddig voltatok külön? Miből gondolod hogy volt valami köztük? Miért költöztél el? Ezek elég fontos infók amit nem írtál le. Mert nem mindegy hogy mondjuk család miatt pl. valakit ápolni, vagy egy harmadik fél, vagy rosszul bánt veled.
15/17 A kérdező kommentje:
Fél évig voltunk külön. Több apró jel volt, amiből éreztem hogy nem közömbösek egymásnak.
Sok oka volt annak hogy eljöttem,ezekre nem szeretnék kitérni.
Amit még nem írtam, hogy a nőnek nem olyan régen lett párja.
2021. febr. 23. 08:07
16/17 anonim válasza:
Fél év elég hosszú idő, ha ti nem voltatok együtt akkor meg nincs jelentősége. Arra koncentrálj ami most van. Hogy megoldódtak-e a gondok.
14
17/17 anonim válasza:
Birom már .... itt minedki jobban tudja hogy mi történt mint te.
Mit foglakozol hogy kinek mi a vélemènye?
Veled van? Téged dug? Együtt vagytok?
A többit szard le.
A jövőt építsd ne a múlton ràgódj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!