Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a véleményetek az oofy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek az oofy doofy elméletről?

Figyelt kérdés

Ha nem tudod mit jelent, ne írj. Ha nem vagy blackpill követő, akkor se.

Az angol csatornák mostanában sokat beszélnek róla:

[link]

2021. okt. 5. 22:47
1 2 3 4 5 6 7
 61/67 anonim ***** válasza:
60-as vagyok, bocsi, a kérdezőnek, az 58-as kommentjére reagáltam
2021. okt. 6. 16:24
 62/67 anonim ***** válasza:
86%
Kérdező, neked nem redpill kell, hanem az a pill, amit a pszchiáter ír fel.
2021. okt. 6. 20:40
 63/67 anonim ***** válasza:
Nem tudom. De őszintén: Ettől még ugyanannyiba kerül a boltban a kenyér. Vagyis tökmindegy ki miben hisz, mindenkinek magának kell boldogulnia, én lesz_rom ha amerikában most épp melegnek vagy csucsuvonatnak lenni divat, az én életemhez az nem tesz hozzá.
2021. okt. 12. 18:16
 64/67 A kérdező kommentje:

"Ettől még ugyanannyiba kerül a boltban a kenyér":

Biztos? (már úgy tűnik, nyugaton munkaerőhiány van az "egyszerű melósok" körében jelentkező incelproblémának köszönhetően.)

2021. okt. 12. 18:34
 65/67 A kérdező kommentje:

Így 10 napnyi kutatás után az oofy doofy jelenségre szerintem az egyetemi világ a magyarázat, ahol a phd -t csináló nők a hozzájuk hasonló phd -t csináló férfiakat preferálják a Tinderes Chadekkel szemben.

Nyilván egy átlagos férfi ebbe a kategóriába nem fog beleesni különösen mostanában, hogy az egyetemi diplomák munkaerőpiaci értéke egyre alacsonyabb.

2021. okt. 12. 18:39
 66/67 anonim ***** válasza:
100%
10 napnyi kutatással ennyire jöttél rá?😂 mi lenne, ha ezt az időt valami értelmesebb dologra használnád? Miért fura, ha egy nő, aki eljut a PhD-ig hasonlóan intelligens partnert akar? És hogy az átlagos férfi ebbe a kategóriába nem esik bele? Az átlagos nőnek sincs phd-ja. És alapból nincs annyi phd-s ember, hogy ez bármit is számítson mint szempont. Amúgy milyen kutatást végeztél, mik a forrásaid? Szívesen elolvasnám én is azokat a hiteles forrásokat, amik ilyeneket tartalmaznak. Ha csak ilyen incel fórumok agymenései, az nem érdekel.
2021. okt. 12. 20:05
 67/67 A kérdező kommentje:

"Miért fura, ha egy nő, aki eljut a PhD-ig hasonlóan intelligens partnert akar?":

Semmi fura nincs benne. Ez valójában whitepill lehet bizonyos embereknek. Vannak nők, akiknek még ma is számít más is a kinézeten kívül.

2021. okt. 12. 20:29
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!