Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az oofy doofy elméletről?
Figyelt kérdés
Ha nem tudod mit jelent, ne írj. Ha nem vagy blackpill követő, akkor se.
Az angol csatornák mostanában sokat beszélnek róla:
Azt ugye tudod, hogy lehet ingyen is állami intézményekben dolgozó pszichológushoz/ pszichiáterhez menni? Nagyon szépen kérlek fontold meg, és bátorítsd sorstársaidat is!
2021. okt. 5. 23:41
12/67 anonim válasza:
A nőket is valószínűleg pszichiáterhez akarták volna küldeni, mikor az egyenlőségükért küzdöttek az 1800-as években
2021. okt. 5. 23:42
13/67 anonim válasza:
Ez meg hogy jön ide, te észlény? :D
2021. okt. 5. 23:44
14/67 anonim válasza:
Mi lenne, ha a ronda nők is ilyen hisztit és ámokfutást rendeznének.
2021. okt. 5. 23:45
15/67 A kérdező kommentje:
11: Van egy nőtípus, aki kifejezetten rámegy egy bizonyos személyiségtípusra, ami mellé egy béna külső is társul.
Ezért lehetséges, hogy még mindig sok a soyboy párkapcsolatban, aut onnan pofáznak.
2021. okt. 5. 23:49
16/67 A kérdező kommentje:
Jó, igazából én se értem mit láttam ezekben a videókban.
Ha kimegyek az utcára, Chadeket látok kapcsolatban. Ha kimegyek szórakozóhelyre, a chadek messze a legsikeresebbek. Tinderen a Chadnek exponenciálisan több matche van.
2021. okt. 5. 23:52
17/67 anonim válasza:
#13 kik nyomták el a nőket? Férfiak. Az incelek kik? Elvileg ők is rendelkeznek Y kromoszómával, bár férfinak attól még nem nevezném őket. Ja, és ők nincsenek elnyomva. Bármikor kiáshatnák a valagukat a fotelből, és kezdhetnének valamit az életükkel. Kinyithatnának egy könyvet, beszélgethetnének emberekkel (nem feltétlenül csak szex reményében lehet emberekkel beszélgetni), dolgozhatnának magukon, elmehetnek szakemberhez, aki ebben még segít is. Ehhez mind joguk van. A nők saját vagyonnal akartak rendelkezni, tanulni, és szavazni akartak. Egyenlő jogokat akartak/akarnak. Nem másoktól elvenni azokat, csak mert nekik nincsen.
2021. okt. 5. 23:59
18/67 anonim válasza:
17
Definiálj egy Chad-et..mert nekem sok ismerősöm van, és én is sok embert látok az utcán nővel de egyiknek sincs lapátálla meg vadászszeme..sőt sok kifejezetten nem is olyan magas, inkább átlagos.
Nem lehet az, hogy ti már azokat az átlag kinézetű, kapcsolatban lévő férfiakat is Chad-nek nézitek? Mert tudod, minél több van valamiből annál nagyobb eséllyel lesz az az átlagos.
2021. okt. 6. 00:01
19/67 A kérdező kommentje:
19: Mivel az incelek aránya lassan 50%, így aki kapcsolatban van, az nem feltétlenül az átlag.
2021. okt. 6. 00:06
20/67 anonim válasza:
50% a fejedben. Honnan húzód ki ezeket a gondolatokat? A seggedből? Ja, és ha a férfiak 50%-a incel, akkor a nők közel 50%-a meg leszbikus, vagy mi van?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!