Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az oofy doofy elméletről?
Ha nem tudod mit jelent, ne írj. Ha nem vagy blackpill követő, akkor se.
Az angol csatornák mostanában sokat beszélnek róla:
Hm oké, az urban dictionary kisegített. Szóval ha jóképű férfiakkal kezdünk, azok chadek és az a baj, ha meg ocsmányakkal, azok *ezek* és az a baj.
Hát tényleg úgy vagytok vele, hogy aki mindenkivel dug, az a qrva, aki meg mindenkivel csak veletek nem, az a mocskos qrva.
Inkább lépek vissza programozni, még az is kevésbé bsz fel.
38: A legértékesebb nők már kezdik felismerni a helyes utat.
A gond az, hogy csak Chaddel hajlandóak rálépni.
A képzett feminista nők közbe néha elfogadják a bénább kinézetű férfiakat is, csak ott meg animenéző soyboynak kell lenni.
Hát, én nem csináltam soha ügyet ebből a megfelelés dologból. A legtöbb férfi fizetését magasról verem mérnökként, sosem voltam az a kajával szarakodós fajta, csak ha süteményt kellett díszíteni, mert az legalább mókás, a többit meg elég megpárolni. Hétköznap semmi házimunka, mosogatni és mosni is csak azért, mert a gép csinálja. Ráadásul gyereket sem akarok soha, az egyetlen nőies kb az alakom a sporttól és ezzel kifújt a lista, a többi már csak a genetikám. Totálisan antinő vagyok a képlet szerint, rühellem a magassarkút és a legtöbb sminkterméket is, a tudományra alapozom a bőrápolásom, nem a trendekre.
Aztán mégis mindenki összejött eddig szinte, akire csak vágytam és elsőként jegyeztek el az ismeretségi körömben is. Ha nem akartam volna jó szakember lenni, tíz ujjamra találtam volna férfiakat a szakon, akik mindent megírnak helyettem, annyira ment a lefety. Lol
Ki érti ezt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!