Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a véleményetek az oofy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek az oofy doofy elméletről?

Figyelt kérdés

Ha nem tudod mit jelent, ne írj. Ha nem vagy blackpill követő, akkor se.

Az angol csatornák mostanában sokat beszélnek róla:

[link]

2021. okt. 5. 22:47
1 2 3 4 5 6 7
 31/67 anonim ***** válasza:
91%

Hm oké, az urban dictionary kisegített. Szóval ha jóképű férfiakkal kezdünk, azok chadek és az a baj, ha meg ocsmányakkal, azok *ezek* és az a baj.

Hát tényleg úgy vagytok vele, hogy aki mindenkivel dug, az a qrva, aki meg mindenkivel csak veletek nem, az a mocskos qrva.

Inkább lépek vissza programozni, még az is kevésbé bsz fel.

2021. okt. 6. 02:24
 32/67 anonim ***** válasza:
86%
Ti nem azért vagytok incelek, mert annyira rosszak a nők, szimplán elviselhetetlenek vagytok, téveszmések, tele sztereotip marhaságokkal. Sajnáltatjátok magatokat, inkább menjetek kurvázni 5-10 ezer közt lehet válogatni, csak egy jól “szigetelő” gumi kell, na helló.
2021. okt. 6. 02:39
 33/67 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem erről szól a tengerparti tinimozi.
2021. okt. 6. 03:33
 34/67 anonim ***** válasza:
61%
Szénné kell jelenteni a kérdéseket,hátha megunják.
2021. okt. 6. 07:43
 35/67 anonim ***** válasza:
32%
"Tradicionális" nőnek tartom magam, a munkám is a "női" szakmák közé tartozik. Abban igazat adok kérdezőnek, hogy a domináns, vezető típusú és külsőre is férfias, izmos pasik vonzanak, akik mellett biztonságban érzem magam, és nem kell férfias attitűdöket magamra erőltetnem. Egyébként végeztem egyetemet, sok mindenben nyitott vagyok ( szexuális téren is) de szeretek nő lenni, nekem nem probléma, ha a férfi jóval többet keres mint én, ahogy az sem, hogy mindennap főzzek neki, csinosítsam a lakásunkat, tornázni, szolizni stb járjak, hogy jól nézzek ki és tetszem neki.
2021. okt. 6. 08:03
 36/67 anonim ***** válasza:
76%
Jaj istenem 35-ös, ez mind csodálatos, és ha te így vagy boldog, akkor hajrá, éld így az életedet. De ettől még nem kell azt sugallni, hogy a nőiség megélése kevesebb pénzt kapni ugyanazért a munkáért, mint a pasi. Lehet, hogy neked nem fontos, de sok más nőnek meg alapvető igénye, hogy értékeljék, és fizessék meg ugyanúgy, mint a férfiakat. Az is a mélyen gyökerező szexizmus netovábbja, hogy egész napos munka után hazatérve csak a nő dolga legyen a főzés, takarítás, stb, amég a kedves férjura a valagát mereszti fáradtságra hivatkozva. Ha az adott pár ilyen felállásban egyezett meg, és a férfi valami más módon veszi ki a részét a háztartásban, az teljesen oké, de nehogy már azért kelljen kiszolgálni, mert ő a férfi. Ha csinosan öltözködsz, figyelsz a megjelenésedre, és teszel is érte, az is nagyon remek, de ha mindezt azért csinálod, hogy a férfinek tetssz, és nem magadnak, ott már gond van. Ilyen “Pick me” szövegek miatt (is) tartunk olyan szarul a szexizmussal, ahol tartunk.
2021. okt. 6. 08:34
 37/67 anonim ***** válasza:
16%
Az hogy főzök nekem nem "munka", meg "szexizmus", azért csinálom hogy kedveskedjek neki. És igen, jóval többet dolgozik mint én, (saját vállalkozások) ha 3-4 órával előbb hazaérek, van időm rendet tenni, főzni. Vasalni utálok például, azt megcsinálja egy néni, akinek meg jól jön a pénz. Semmi kihasználás nincs ebben. Mindketten boldogok vagyunk így. A karrier meg nem érdekel.
2021. okt. 6. 08:47
 38/67 anonim ***** válasza:
82%
De attól még nem kell azt sugallni, hogy csak mert nő vagy, ez így van rendjén. Nálatok akkor azért működik ez, mert így egyeztetek meg, mindkettőtöknek ez így megfelel. De attól még nem kell úgy fogalmazni, és mégegyszer leírom, sugallni, hogy ez a természet rendje. Nem az. Én is azt írtam, hogy ugyanazért a munkáért kapjon ugyanolyan fizetést. Nyilván kevesebb munkáért nem jár ugyanannyi, de ugyanazért már kéne. És a nők jelentős része igenis akar karriert, és ez fontos neki. Ezt figyelmen kívül hagyni, és jelentéktelen részletként tekinteni rá igenis szexizmus (btw a nők is lehetnek szexisták).
2021. okt. 6. 08:54
 39/67 A kérdező kommentje:

38: A legértékesebb nők már kezdik felismerni a helyes utat.

A gond az, hogy csak Chaddel hajlandóak rálépni.

A képzett feminista nők közbe néha elfogadják a bénább kinézetű férfiakat is, csak ott meg animenéző soyboynak kell lenni.

2021. okt. 6. 09:35
 40/67 anonim ***** válasza:
76%

Hát, én nem csináltam soha ügyet ebből a megfelelés dologból. A legtöbb férfi fizetését magasról verem mérnökként, sosem voltam az a kajával szarakodós fajta, csak ha süteményt kellett díszíteni, mert az legalább mókás, a többit meg elég megpárolni. Hétköznap semmi házimunka, mosogatni és mosni is csak azért, mert a gép csinálja. Ráadásul gyereket sem akarok soha, az egyetlen nőies kb az alakom a sporttól és ezzel kifújt a lista, a többi már csak a genetikám. Totálisan antinő vagyok a képlet szerint, rühellem a magassarkút és a legtöbb sminkterméket is, a tudományra alapozom a bőrápolásom, nem a trendekre.

Aztán mégis mindenki összejött eddig szinte, akire csak vágytam és elsőként jegyeztek el az ismeretségi körömben is. Ha nem akartam volna jó szakember lenni, tíz ujjamra találtam volna férfiakat a szakon, akik mindent megírnak helyettem, annyira ment a lefety. Lol

Ki érti ezt...

2021. okt. 6. 09:49
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!