Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az oofy doofy elméletről?
Figyelt kérdés
Ha nem tudod mit jelent, ne írj. Ha nem vagy blackpill követő, akkor se.
Az angol csatornák mostanában sokat beszélnek róla:
#39 szánalmas vagy. Látod még a nőgyűlölő, szexista világrendre “tradicionális szerepként” hivatkozó nőknek nem kell egy ilyen nyomi paraszt. Tudod az olyan nők, ha már “tradicionális szerepek”, akkor elvárják a pasitól, hogy teremtse meg azt az anyagi hátteret, amiben kényelmesen élhet. Na akkor majd főzőcskézik, meg takarít az urára, neveli a kölykeit, és csöndben marad ha kell, de ingyen azért még nem jár senkinek 😂 a feministáknak (mivel kivívják maguknak a megérdemelt anyagi hátteret), nincs szükségük se szexista kőkori barmokra, se csóró lúzerekre, és igen, inkább maradnak egyedül, mint hogy az önbecsülésüket hagyják letaposni. Ebből már kristálytisztán látszik, hogy egyiknél sincs esélyed, pedig szeretnéd ha lenne. Csak ez ilyen gondolkodással nem fog menni.
2021. okt. 6. 10:01
42/67 A kérdező kommentje:
Az anyagi háttér nekem megvan. Eddig úgy tudtam, a kinézetem hiányzik.
2021. okt. 6. 10:18
43/67 anonim válasza:
Meg a jellem. Egy ilyen személyiségzavaros beteg lelkű, gyűlölködő idióta senkinek nem fog kelleni, mint látható pénzzel sem.
2021. okt. 6. 10:26
44/67 anonim válasza:
Lassan egyetemen lehetne tanítani inceológiát, olyan sok remek elmélet születik. Nekem ez a véleményem erről is.
2021. okt. 6. 11:07
45/67 A kérdező kommentje:
"Egy ilyen személyiségzavaros beteg lelkű, gyűlölködő idióta":
Nyilván a feminizmust magára erőltető átlagférfi, aki a Tinderen küldözgeti a szivecskéket, hátha az 1000ből 1 lány végre lefekszik vele, az nem beteg lelkű és semmi gond a személyiségével.
2021. okt. 6. 11:14
46/67 anonim válasza:
Hát biztos kevésbé borult elméjű, mint a fajtád. Ha nekem a vonat letépi a lábam, akkor nem kérek segítséget, mert másnak meg a lába tört el, tehát mindegy, nem?
2021. okt. 6. 11:20
47/67 anonim válasza:
#41 A barátom minden, csak nem szexista kőkori barom. Annyi, hogy nem szereti a karrierista nőket, akik a munkájuknak élnek. Az se lenne gond neki, ha nem dolgoznék, de akkor meg halálra unnám magam, így dolgozok. A beosztásom lightos, gyakorlatilag a hobbim a munkám. Mindent megbeszélünk egymással, fontos neki a véleményem és a meglátásaim. Úgy hoz döntéseket, hogy együtt átrágjuk magunkat rajta. Szóval ne úgy képzeld el, hogy nekem kuss a nevem és a konyhába vagyok száműzve.
2021. okt. 6. 13:21
48/67 A kérdező kommentje:
"Szóval ne úgy képzeld el, hogy nekem kuss a nevem és a konyhába vagyok száműzve.":
Ezt mondjuk megbeszélném a barátoddal is pár sör mellett. Mindegy, a barátod jól csinálja. A redpill szerint szabadság illúziója fontos a nőnek.
2021. okt. 6. 14:10
49/67 anonim válasza:
XD Szabadság illúziója, ez jó. Lehet másoknak azért van barátnője, mert nem ilyen szarokat olvasnak, hanem beszélgetnek is hús-vér nőkkel :D
2021. okt. 6. 14:23
50/67 anonim válasza:
? Azért a döntései alapján látszik, hogy figyelembe veszi - e a tanácsaimat, vagy szarik rájuk . :D
Mi a tököm az a redpill? Kezdem azt hinni, hogy ez az incelkedés a feminizmus inverze. Mind a kettő borzasztó fárasztó tud lenni, ha túl van tolva.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!