Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az oofy doofy elméletről?
Figyelt kérdés
Ha nem tudod mit jelent, ne írj. Ha nem vagy blackpill követő, akkor se.
Az angol csatornák mostanában sokat beszélnek róla:
2021. okt. 5. 22:47
51/67 A kérdező kommentje:
A redpill is ilyen internetes elméletek gyűjteménye. Ahogy láthatjátok, én magam bár elolvastam a kapcsolódó irodalom egy részét, megvetem a redpill -t és a blackpillel értek egyet.
2021. okt. 6. 14:33
52/67 A kérdező kommentje:
A barátod viszont redpill követő lehet. Egyszer nézd meg, miket olvas a neten.
2021. okt. 6. 14:35
53/67 anonim válasza:
Miért nem veszel inkább önfejlesztő könyveket?
54/67 anonim válasza:
52
Na, az incel párkapcsolati tanácsokat ad 😂
55/67 A kérdező kommentje:
53: Ott kezdtem. Végigolvastam 3 önfejlesztő könyvet meg megnéztem 10 órányi Brian Tracy előadást. Utána találtam a PUÁ -t, majd miután az önmagában nem hozta meg a sikert, elmozdultam a redpill felé. Aztán jött 2020 és incelmatics dating documentaryja. Azóta blackpill követő vagyok és ilyen contentet nézek.
Ettől függetlenül nem ítélem el a self improvementet se. Ha csak az a célod, hogy gazdag legyél, működik. Párkapcsolatot viszont nem fog hozni.
2021. okt. 6. 15:09
56/67 anonim válasza:
Hát ezt cáfolnám, mert nekem gazdagságot nem hozott ugyan de párkapcsolatot igen.
57/67 anonim válasza:
Pszichiáterrel és gyógyszerekkel nem tennél egy próbát?
58/67 A kérdező kommentje:
56: Gondolom férfi vagy, mivel nőként elég csak fennlenni Tinderen és már jönnek is a szívecskék.
2021. okt. 6. 15:57
59/67 anonim válasza:
Nem jól gondolod, mert nő vagyok. Tinderen nem voltam fent, mert nem hús vagyok a piacon, hogy a kinézetem alapján húzzanak jobbra vagy balra. Illetve sose volt vágyam, hogy bárkim legyen, hanem hogy társam. De ahhoz nekem is ki kellett hoznom magamból a legjobbat és fejlesztenem magam, de megérte.
60/67 anonim válasza:
#56 igen, szívecskék meg kéretlen péniszképek, meg ingyen szexet, alkalmit keresők zúdulnak az emberre. Ez meg kinek kell. Normális pasi nagyon kevés van. De a gyógyszerezést én is megfontolnám, ha már annyira “pill” függő lettél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!