Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményed erről az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szőrös Kacsa kérdése:

Mi a véleményed erről az elméletről?

Figyelt kérdés

Az idő a pasik oldalán áll!

Ahogy telik-múlik az idő a Nők veszítenek bájaikból, már nem olyan feszes a bőrük, a mellük megereszkedik és ráadásúl ott a gyerek kérdés is.

A férfiak érettebbek lesznek, elkezdenek sármosodni, sokaknak jól áll az őszölés és a gyerek kérdésben sem sürgeti őket az idő.

2012. júl. 29. 21:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Egyetértek. De megfizetjük az árát. 23F
2012. júl. 29. 21:59
 2/11 anonim ***** válasza:
Ez teljes mértékben így van. Gyakorlatilag kisarkítva a nők 30 éves korig vehetők számításba, a pasik 30 fölött.
2012. júl. 29. 22:00
 3/11 A kérdező kommentje:

Elsőnek:

Miből gondolod, hogy férfi vagyok?

De szerintem egy nő "fénykora" 18-35

Míg egy férfié 18-akár 50-ig

Esetleg véleményt is kaphatnék, ami a kérdésre vonatkozik?

2012. júl. 29. 22:01
 4/11 Hole Hunter ***** válasza:

Külsőre talán sármosabbak vagyunk, mi vénp.öcsök...de a gyerek kérdésben viszont nincs igazad...a kor haladtával romlik az anyag minősége is! Ráadásul hiába vannak oda az érett nők a bőrük miatt...nem az ami számít! Erre mindenki rájön idővel...:)

Üdv. 44/VP

2012. júl. 29. 22:02
 5/11 anonim ***** válasza:

22 vagyok, de úgy nézek ki, mint egy 15-17 éves kis taknyos tini, totál előnytelen, szóval van benne valami, ráadásul semmi melóm sincs, csóró is vagyok, a lányok meg ugye imádják a sok pénzt, főleg, ha rájuk költik.

Én szerintem több év múlva is csak akkor szerezhetek barátnőt, ha lesz sok-sok pénzem, bár esélyes, hogy prostikra fogok kényszerülni, vagy a mai lányok jellemét nem fogom tudni elviselni, mert totál kiábrándítóak, sajnos.

2012. júl. 29. 22:04
 6/11 anonim ***** válasza:

Egyébként tényleg nő vagy, hiszen nagybetűvel írtad, hogy Nők, ezen átsiklottam. Hányok ettől az inverz hímsovinizmustól.

Az elmélet szerintem igaz, és remekül lehet vele indokolni mindenfajta kavarást, manipulációt.

2012. júl. 29. 22:05
 7/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!

Egyébként F/34 vagyok.

Csak nemrég hallottam ezt az "elméletet" és kiváncsi voltam mások véleményére is.

A zöld pacsi ment mindenkinek

2012. júl. 29. 22:08
 8/11 A kérdező kommentje:
Egyébként az első kommentelőnek üzenem, hogy menyasszonyom van, akivel nagyon szeretjük egymást! :)
2012. júl. 29. 22:15
 9/11 anonim ***** válasza:
Van benne valami. Én mindig azt tartottam egy pasi 30 tól férfi. A nő meg 30 évesen hát... nem a leg kelendőbb. Nekem még 3 évm van a 3. x ig , de a többség csak 18 nak lát külsőre így nyertem még pár évet:)
2012. júl. 29. 22:40
 10/11 anonim ***** válasza:
Amennyiben mi pasik jól tartjuk magunkat külsőre, akkor nekünk 35 évesen is lehet egy 25 éves szexi tündéri kis barátnőnk!
2012. júl. 30. 09:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!