Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről az elméletről?
Jòl megvagytok?
vàrjatok vagy szakitsatok
ez úgy ahogy van baromság!!!!!!!!!!!!!!!
nem járunk, de nagyon szeretjük egymást, de nem lesz semmi, mert nem tudunk összeköltözni egy év múlva?
mert fiatalok vagyunk blalbabalal......
baromság! kifogás, szar kifogás!
Nálam az volt a helyzet, hogy 15 évesen jöttem össze az első barátommal. 21 éves koromban szakítottunk, nem volt benne szufla, hogy tovább folytassuk. Mindenkiből kirobbant, hogy fiatal és nem tudja lekötni magát. Nem bánom ezt a hosszú időt, de a fiatalkori kapcsolatok tapasztalatszerzők inkább. Én még mindig azt mondom, hogy ma már nem működik az, hogy az első kapcsolatodban benne maradsz, mert ha nem is most, de házasság alatt kifog jönni a dolog. Egyik szerelem sem tart örökké, egy másféle szeretet veszi át a helyét, és sok huszonéves nem tudja ezt kezelni.
Egy barátomat az első kapcsolatában megcsalták, az 3 évig tartott. Utólag levonta a konklúziót, ami így hangzott: "nem szabad ennyi ideig valakivel együtt lenni...". Utána jött az a politikája, hogy sosem mert szerelmes lenni, mert félt, mi lesz.
Én így az 5 éves kapcs. után eltudtam fogadni azt, hogy semmi sem tart örökké. Indulok hátrányokkal, és persze előnyökkel is. Mondjuk perpill. ismerkedéskor olyan vagyok, mint egy félszeg tinilány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!