Mit gondoltok erről az elméletről? (megcsalás)
csak úgy tud valaki félrelépni
csak úgy tud valaki másba szerelmes lenni
ha nem szereti azt, akivel van
nálam egyik sem megbocsáthatóbb
"De az érzelmeinknek nem,azokat nem tudjuk befolyásolni."
Ezt nem hiszem... a szerelem nem inflenza, amit úgy elkapsz. Kell hozzá egy nyitottság. Ha van egy párod, akit szeretsz, akivel törődsz, akkor nem nyitsz más felé. Se testileg, se lelkileg. Ennyi.
Mindkét dolog árulás.
A "nem kérhetem számon" csak önhitegetés.
Egyet értek az előttem szólóval. Ahhoz hogy valaki szerelmes legyen nem elég az h pl: sétál az Árkádba, ránéz egy lányra és már fülig szerelmes belé.......
Ha igazán szereti a párját, akkor nem úgy néz a többi lányra hogy "na, hátha ez jobb, mint a mostani szerelmem, menjünk, ismerkedjünk meg vele közelebbről"
Bár mindettől függetlenül mind két verzió, az egy-éjszakás kaland és az állandó szerető is épp olyan megalázó és bántó a másik félnek.
Én nagyjából a kérdezővel értek egyet. Részemről egyik dolog sem megbocsátható, hiszen harmadik csak akkor kerülhet a képbe, ha az egyik fél már nem szerelmes igazán..
Ettől függetlenül sokkal jobban elítélem azt a férfit (vagy nőt), aki "mert megtehetem, akkor miért ne?" alapon ugrik ágyba egy másikkal, mintha tényleg szerelemről lenne szó. Mindkét eset fájna, de az első esetben sokkal nagyobb szerepet kap a másik fél tudatos átvágása, nem tisztelése.
Én egyiket sem bocsátanám meg!
Ugyan olyan megcsalás,minden megcsalás!
A szerelemnek nem lehet parancsolni. Bárkivel előfordulhat, hogy olyan munka/iskola/akármilyen társa lesz, akibe beleszeret, hiába jó otthon minden.
A testi megcsalás a legdurvább szerintem, mert vannak olyanok, akik elvileg szeretik a párjukat, de mégis meg tudják tenni.
Az érzelmek ellen (általában) nem lehet tenni, hiába jó egy kapcsolat, ha a sors úgy hozzá, bele is szerethet a másikba.
én ha szeretek valakit, nem tudnék sehogysem szerelmes lenni másba
és volt már, hogy engem megcsaltak olyan srác, aki szerint a félrelépősszex csak fizikai szükséglet, nincs érzelmi alapja, amikor meg megcsalt mégis elhidegült tőlem....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!