Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményed erről az elméletről?
Az idő a pasik oldalán áll!
Ahogy telik-múlik az idő a Nők veszítenek bájaikból, már nem olyan feszes a bőrük, a mellük megereszkedik és ráadásúl ott a gyerek kérdés is.
A férfiak érettebbek lesznek, elkezdenek sármosodni, sokaknak jól áll az őszölés és a gyerek kérdésben sem sürgeti őket az idő.
Az én férjem pl 40 lesz nemsokára én meg vagyok 27 és lassan 10 éve vagyunk együtt. Ő fiatalos én meg mindig is érettebb gondolkodású voltam így működik a dolog. Én mindig vonzóbbnak találtam az idősebb pasikat. Ezért is mondtam 30 tól kezdődik egy igazi férfi.
Igen egy jól karban tartott férfi 35 évesen nyugodtan megengedhet magának egy 20 as éveiben lévő nőt:-) Ilyen szempotból ahogy az elmélet is mondja egy férfinek talán egy fokkal jobb kilátásai vannak e téren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!